Hans.85 Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 Ahoj prosím Vás mám dotaz. Když si ted nechám flashnout konzoli aby mi na ní šli kinect hry, půjdou mi i ty ostatní hry které už mám doma a jsou předělané všechny na wave 3? Slyšel jsem, že prý ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 Ahoj prosím Vás mám dotaz. Když si ted nechám flashnout konzoli aby mi na ní šli kinect hry, půjdou mi i ty ostatní hry které už mám doma a jsou předělané všechny na wave 3? Slyšel jsem, že prý ne. Měly by jít všechny . Někdo tady psal , že mu některé po přeflashování na LT + nešly , ale to byly jen vyjímečné případy . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Hans.85
Ahoj prosím Vás mám dotaz. Když si ted nechám flashnout konzoli aby mi na ní šli kinect hry, půjdou mi i ty ostatní hry které už mám doma a jsou předělané všechny na wave 3? Slyšel jsem, že prý ne.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.