adamgruf Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 30, 2011 Dobrý den. Potřebuju pomoc - u PSP mi najednou přestali fungovat talčitka čtvereček a R. Zkoušel jsem nainstalovat nový FW a furt to dělalo tak jsem to rozdělal, ale na nic jsem nepřišel. Mám to nějak zkusit nebo zavést do servisu? ( je v okolí hodonína nějaký a jaká by mohla být cena?) Citovat
Raczek Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 30, 2011 zkus odpojit lištu start, home... někdy když se tam dostane vlhkost tak to takhle blbne. Samozřejmě může bejt vadná i celá pravá strana (ty snímače) Citovat
adamgruf Odesláno Únor 1, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Únor 1, 2011 a když je vlhokost v liště home.. tak blbne celá pravá strana? tu lištu jsem odělal a nic ale neodpojil jsem ji. nechci se rýpat moc hluboko ať něco nerozbijuXD Citovat
Raczek Odesláno Únor 1, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 1, 2011 Když se dostane vlhkost do tý lišty tak můžou blbout tlačítka a dokonce se i může vypínat displej (samozřejmě ji musíš úplně odpojit) Taky to můžou dělat ty snímače jenom na pravé straně, možností je víc. Kdyby ses na to necejtil tak bych se ti na to kouknul, ale asi bys to musel poslat poštou a nebylo by to zadarmo. Citovat
adamgruf Odesláno Únor 6, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Únor 6, 2011 Já bych to právě nejraději zanesl do nějakého servisu, ať se na to mrknou profesionálové. Ale kdybych to rzdělal, tak to odpojim, zapojim a složím , nebo nechat odpojené? Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.