coolina Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 Dobrý den,chtěl jsem se zeptat když jsem hodil svuj ipod touch na nejnovější FW přez itunes jde mu udělat ještě jailbreak? popř. mu srazit FW tak aby šel ? děkuji za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasán Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 Ano jde, já mam JB na 4.2.1. přez redsn0w ale je jen tethered :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 coolina Odesláno Leden 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 a to znamená přesně co ?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Exter999 Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 To znamena,ze pokud ho vypnes tak pri zapnuti budes muset delat JB znova.Radsi si pockej az bude unthetered JB.:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DarkTemplar Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 no , až tak správne si to nepovedal ^ Keď vypneš telefón , tak ho budeš musieť pripojiť k PC a zmáčkneš - Just Boot Tethered Right Now. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 coolina Odesláno Leden 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 Jo,takže jestli tomu rozumím tak budu muset přistroj jen davat do spánku..no tak to by mě až tak nevadilo ještě sem ho nevypnul od te doby co ho mam =D mohl by mi tu někdo dat prosim navod ? dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 coolina Odesláno Leden 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 no tak sem to zkusil ,ale jak se dojde k bodu kdy mam dat defu mod tak mi to napise neco newer fixed a jeste neco a konec nevite co stym ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 coolina Odesláno Únor 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 refreeeshhhh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
coolina
Dobrý den,chtěl jsem se zeptat když jsem hodil svuj ipod touch na nejnovější FW přez itunes jde mu udělat ještě jailbreak? popř. mu srazit FW tak aby šel ? děkuji za odpověd
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.