zajacik Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 Budete potrebovat: http://www.ulozto.sk/7629831/psx-6-20-rar Vsetko nakopirujte do ms0/PSP/GAME Jedinou nevyhodou je vyzadovany subor PSX hier: ISO, BIN, Z, ZNX :cry: Takze sa celkom tazko zhanaju, ale par som ich uz otestoval a musim povedat ze je 100% Funkcnost... POSTUP: 1. Spuste Eloader 2. Vyberte PS1P 3. A uz si staci vybrat iba hru z vasho zoznamu stlacenim O 4. A Mozte DRTIT :psp: HRY KOPIRUJTE DO PSP/GAME/PS1P Keby bol zaujem mozem UPLOADNUT nejaku tu hru v ISO alebo BIN :) Malo by to byt funkcne na VSETKYCH PSP Osobne som to testoval na PSP 6.35PRO :D P.S.: HEN je dufam samozrejmostou 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duska33 Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 Když spustím Eloader tak se mi vypne psp čím to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajacik Odesláno Leden 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 Mas nakopcene vsetky subory v ms0/PSP/GAME? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duska33 Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 Samozřejmě, že mám....nevím proč to dělá .... ale asi to bude tím že mám FW 6.31 PRO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
12345 Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 dík moc dal sem si tam tekkena 3 všechno v pohodě až nato že se to hrozně seká asi to bude formátem mám to v img,cue,ccd teď zkouším stahovat jinčí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D3VL3R Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 já zkoušel Driver (iso) a je to nehorázně zasekané, po uvodu se hra nekonecne nacitala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajacik Odesláno Leden 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 Teraz som skusil Crash Bandicoot 2, ale tiez to nie je ziadna slava...:(....budeme si muset pockat asi na lepsiu verziu... Ked tak tu je moj upload: http://www.ulozto.cz/7630302/crash-bandicoot-2-bin http://www.ulozto.cz/7630296/crash-bandicoot-2-cue Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t3n Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 skvely. hned si jdu ripnout z disku Xenogears ;D doufam ze to pojede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carl Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 gta 2 funguje ale kdyz nacita tak je jenom cerna obrazovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stipek Odesláno Únor 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 Jake je pls heslo???? když kliknu na odkaz ke stažení tak to po mě chce na ulozto nějáké heslo díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wildwolf Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 Neměl by někdo PSX Crash CTR team tag racing v ISO nebo něčem podobným co spustím? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir_Georgos Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 Neměl by někdo PSX Crash CTR team tag racing v ISO nebo něčem podobným co spustím? Dík http://snesorama.us/board/forumdisplay.php?f=21 tady najdeš každou hru co na PSX vyšla ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 jaj. když se ta hra seka jak pes tak to je skoro na nic. si ratči počkám na lepši program. a fakčí to i na 6.20? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D3VL3R Odesláno Únor 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 j cenzuracenzuracenzura Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t3n Odesláno Únor 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 me se to nepodarilo rozjet vubec :) (6.35) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Únor 21, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 Formaty obrazu disku muzete konvertovat napr. v programu ultraiso . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Únor 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 Kdyby něco,je tu už jeden návod + už je 6.35 Pro - A4 (L)CFW kterej podporuje PSX bez Eloaderu,rovnou z XMB,dneska jdu natočit a zkusit ten Pro A4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukasz Odesláno Únor 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 já mam A4 a nejdou mi psx :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Únor 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 musí to být RIPi z PSN,ne PSX2PSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir_Georgos Odesláno Únor 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 Já se dostal do menu (tekken3, crash b. 3) ale pak se to kouslo.....nesel ani restart, musel jsem vytáhnout baterku :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukasz Odesláno Únor 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 a nějaký odkazy na hry ( hlavně NE torrent ) nemáte? :) dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Únor 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 pspzone.sk - tam je hodně PSN PSX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theCrone Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 nemáte někdo "Theme Hospital" ktera by fungovala na tom 6.35 pro a4 ??? a kdyztak nejake info jak poznam ze ta hra kterou stahnu pofrci ? diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t3n Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 jedina sance jak poznas ze to pobezi je vyzkouset to ;] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukasz Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 nebo stáhnout u který je napsáno PSN :D tak to aspoň dělám já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.