tomson Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 Prosim o podrobny navod jak sprvoznit open ttd na psp slim s fw 5.00.Nevim si stim rady jak to sprovoznit dik za odpoved.:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 Pokud máš flashnuté psp, stačí vložit do složky PSP složku s hrou OTTD, pokud psp nemáš flashnuté, hru si nezahraješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson Odesláno Únor 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2011 To jsem skuosel ale psalo mi to not suporrt data myslim nejak tak .spis nejaky presnejsi navod dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Únor 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2011 Tady máš návod i link na stažení, tak si to pročti: http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2006020009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Únor 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2011 Smazat - hodilo mi to tu dvakrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson Odesláno Únor 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2011 Trapim se stim nejak mi to nejde rochodit pise mi to poskozeny soubor tak nevim co stim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.