Mike Vyhul Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 Ahoj.. Kdyby někdo scháněl irgo PSP hry za rozumnou cenu tak jsi jsem napište a třeba se vám někdo ozve.. :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michat Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 od čeho tu je dole bazara , Čtěte forum dpč..!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 Jo to je pekny blby tema, lidi ja uz nevim.Staci sjet mysi o kousek niz a uvidis obrovskou sekci PSP BAZAR.Kdysi me podobny veci docela prekvapovali a nekdy sem se i zasmal ale ted uz mi to pripada spise k placi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike Vyhul Odesláno Leden 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 já tu teda žádnej bazar nemam!! =( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Genesis Odesláno Únor 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2011 proč to cpeš sem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michat Odesláno Únor 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2011 to je nabídka..takže neřikal že nic nebabízíš.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patasdnb Odesláno Únor 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2011 zdravim prodavam GTA liberty City Stories za 300.kc s poštovním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patasdnb Odesláno Únor 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2011 zdravim prodavam GTA liberty City Stories za 300.kc s poštovním tel. 723800019 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4qug Odesláno Únor 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2011 Už to musím říct dopr*ele Patasdnb spamuješ tu témata tvym gtačkem dole je bazar tak si založ vlastní téma! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Únor 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2011 LoL tak takhle už jsem se dlouho nezasmál to neni ani k tomu breku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enty Odesláno Únor 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2011 Sorry za OT. Ale nevim přoč sem ještě někdo píše když už má Ban . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
usagi111 Odesláno Únor 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 toto téma by se mělo dat do archívu a locknout a tolik hrubek sem ještě v žádným threadu neviděl např scháním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enty Odesláno Únor 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 No jestli narážíš na mě tak je mi to úplně jedno :) ale máš pravdu je to Fail :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
usagi111 Odesláno Únor 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 né ja na tebe nenarážím ale přečti si ten uplně první příspěvek, to je doslova zabiják češtiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enty Odesláno Únor 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 ok :D jsem hledal kde co sem napsal špatně :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.