stasaj Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 Zdravím, je možné provést výměnu jen grafiky (či grafického čipu, nevím co tam je) v Xboxu 360? Mám u nějakých her problém s textrami..Např. u Fify mi to dělo to, že hráči nemají nohy nebo je černý trávník a i třeba u mafie 2 mi blikali textury... Budu rád za každý info..Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 bohuzel neni, grafika je primo integrovana na desce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stasaj Odesláno Leden 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 aha...takže koupě jiného xboxu bude asi nejlepším řešením, co? zrovna teď, když jsem si nechal udělat novej flash, pořídil kinect tak musím řešit koupi xboxu :) ještě že to dělá jen u ty fify zatím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sterner Regnix Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 skusil si Title Update pre spominane hry ? nemusi to byt zrovna chyba xboxu ale chyba hry mozes aj toto vyskusat: Skus hru odinstalovat z HDD (odstranit) a nanovo nainstalovat/ este pred tymto skus z mechaniky to zahrat...ked aj tak to nepojde, tak asi chyba dat v orig. hre. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ali99 Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 A ty hry máš pálené nebo origo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stasaj Odesláno Leden 31, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 no jde o to, že u kamaráda ta hra jede normálně a u mě to stejné DVD dělá toto...jinak je to pálené...takže chyba ve hře se dá vyloučit..teď mluvím o tý Fifě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sterner Regnix Odesláno Únor 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 harddisk mas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stasaj Odesláno Únor 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 jj HDD mám...zkoušel jsem i instalovat hru na HDD, nepomohlo to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sterner Regnix Odesláno Únor 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 dashboard najnovsi? nemenil si tu Fifu nejak (zmena wave apod.) ? no je to dobra haluz ze ti to robi :-/ mohol by si ho skusit ked tak vyreklamovat prinajhorsom (zaruka myslim 24+6 mesiacov od MFR date) este by som na tvojom mieste asi vyskusal zobrat Xko ku kamosovi a vyskusat to na jeho telke s jeho kablami, ci nahodou niekde tam nemoze byt chyba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stasaj Odesláno Únor 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 telkou ani kabely to nebude..zkrátka nějaká chyba v grafickém čipu xka...ale nijak to neřeším..záruka už je pryč tuším..dělá to jen u té fify (2010 i 2011) pak se mi to ještě stalo u jedné hry, když jsem jel autem v tunelu, ale nevím už, co to bylo za hru...pak ještě ta mafie 2 že mi blikaly textury..ale jinak vše jede v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lojkas Odesláno Únor 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 na jake to mas zapojene TV? jestli na te stare CRT(nebo jak se nazyva) a navic tim kabelem co byl v baleni nebo pomoci Scart, tak velke kvality se nedockas, taky sem to mel takhle a hodne zle se to cetlo, pak sem to dal na LCD a pripojil pomoci HDMI a ten rozdil je poznat. takze skus zmenit televizi a kabel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stasaj Odesláno Únor 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 mám to na plazmě přes HDMI..tmto to opravdu nebude...nebavím se tu o kvalitě obrazu, ale o chyby textur v několika málo hrách.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NextKing Odesláno Únor 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 co máš za verzi XBOXU ??? z jakého roku ??? (možná je to i stářím xboxu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stasaj Odesláno Únor 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 ke stáří jako takovému bych se nepřiklíněl, ale určo to bude opotřebením...je to revize Japer, co se týče mě, tak u mě není nějak výjimečně využívané, ale nevím, jak u předchozího majitele... jen jsem chtěl vědět jestli jde ta grafika vyměnit..to je vše, díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
stasaj
Zdravím, je možné provést výměnu jen grafiky (či grafického čipu, nevím co tam je) v Xboxu 360? Mám u nějakých her problém s textrami..Např. u Fify mi to dělo to, že hráči nemají nohy nebo je černý trávník a i třeba u mafie 2 mi blikali textury...
Budu rád za každý info..Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.