DANHRNEC Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 Chci se zeptat, mám PSNLover 1.2 a když pustím Playstation store tak to pořád píše chybu "A connection error has occurred" (805F0005). mám 3004 s 5.03 GEN-C. Dík za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michat Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 tmě to dělá to samý.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
besol Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 já mám taky PSNlover 1.2 a funguje mi to v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
player99 Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 Já osobně psnlover nepoužívám ale našel sem tohle Not working? Try this: Reboot to the recovery console Go to configuration Set “Fake region” to “Debug Type I” Try accessing PSN again. zdroj : psp-hacks.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Duben 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2011 Reboot to the recovery consoleGo to configuration Set “Fake region” to “Debug Type I” Try accessing PSN again. mě to nefunguje :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Secre Odesláno Duben 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2011 Nefunguje to teďka nikomu..... Playstation store je offline... A mám radu pro DANHRNEC a BigMen: Dejte si radši 6.20PRO-B5 perma!!! Je to lepší.... Přešel jsem na to z 5.03prom4!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.