venda3 Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 čau, potřebuju poradit jak bych převedl mkv (ntsc) video o rozměrech 640x480 a 4:3 na mkv (ntsc) video o rozměrech 848x480 a 16:9 díky za odpovědi. p.s. stáhl jsem format factory, bohužel asi ho neumím nastavit, protože v tv mi to přehrává furt stejně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PetraGTC Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 On bude problém v tom požadovaném rozlišeni (848x480), což není standard snad pro žádný známý program. Vypadá to že budeš muset celé zrojové video demuxnout, a pak doufat že mkvtoolnix, avisynth, nebo mencoder si s tímto poradí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 venda3 Odesláno Leden 31, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 tak klidně nějaký základní rozměr, ale nechci aby to video mělo po stranách černý pruhy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PetraGTC Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 To záleží na zdrojovém videu, zda-li je to 4:3 nebo 16:9. Z toho si to přepočti a vhodně ořež (crop) to černo a enkóduj tak, aby ve výsledku nebyly šišaté hlavy atd. Pokud je to nad tvé síly a tvůj přístroj na který to výsledné video chceš podporuje zoom obrazu, zvol nějaký šetrný zoom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 venda3 Odesláno Leden 31, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 no základní video je ve 4:3 a potřebuju 16:9 jenže když to dám do programu tak tam to černo není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PetraGTC Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 Bodejt by byly černé pruhy když je to ve 4:3. Ty se tam doplňují až když to 4:3 roztáhneš na 16:9 Abys měl v širokoúhlém obraz přes celou obrazovku budeš to zdrojové video muset oříznout aby se dalo přepočíst jako 16:9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 venda3 Odesláno Leden 31, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 zkusím ještě 1 program, protože v tomhle se moc neorientuju :D tak ani xvid4psp nepomohl, už nvm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 venda3 Odesláno Únor 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 vyřešeno, stačil (kupodivu :D) xvid4psp :D prosím lock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
venda3
čau, potřebuju poradit jak bych převedl mkv (ntsc) video o rozměrech 640x480 a 4:3 na mkv (ntsc) video o rozměrech 848x480 a 16:9 díky za odpovědi.
p.s. stáhl jsem format factory, bohužel asi ho neumím nastavit, protože v tv mi to přehrává furt stejně
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.