mike75 Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 Lidicky v titan modu na Zeuse? uz z toho nemuzu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Šandys Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 copak ti nejde? Dohral jsem to na Titana.. ten prvni boj nebo ten dalsi v tele toho kolosa? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 headhot Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 me na titan mode trvalo ho porazit cca 7 hodin,nez jsem se naucil just framove skakat a trestat, nejlepe na trestani je uplatnit kombo ctverecek,ctverecek a trojuhelnik nebo ten trojuhelnik cancelovat, protoze kdyz se naucit na zeuse hrat bez ztraty hp,tak na chaos ho das na prvni pokus. Zbrane zakladni a pak ty posledni + luk, jinaci nemaji vyznam,nejsou dostatecne rychle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Šandys Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 ja ho porazil asi za 40 minut.. pouzival jsem klasicky zbrane na max samozrejme a takove to kouzlo s temy blesky pres arenu... jo a hodne mi pomohlo mu countrovat utoky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mike75 Odesláno Leden 31, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 Co to znamena to countrovat utoky? co mam mackat ? dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mike75 Odesláno Leden 31, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 copak ti nejde? Dohral jsem to na Titana.. ten prvni boj nebo ten dalsi v tele toho kolosa? Ten prvni boj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mike75 Odesláno Únor 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 Kdyz Zeus utoci pěstmy jak mu to vykreju? co mackat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 headhot Odesláno Únor 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 Co to znamena to countrovat utoky? co mam mackat ? dekuji kdyz na tebe utoci tak v tu chvili zmacknes block (vznikne tzv. counter utok, okolo kratose se objevi zlute svetlo a ty pak trestas utokem), bylo to i v tutorialu,kdyz na tebe strilely sipem a ty jsi to odrazil a zmacknul jsi ctverecek nebo trojuhelnik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mike75 Odesláno Únor 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 Dobry,tak jsem udelal prvni cast ale ted jsem spadl do toho bricha a tam na me Zeus posila ty svoje duchy. Jim se vyhybat a jeste bojovat,no masakr opet na tyden. Mate nejaky figl???? DEKUJI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 headhot Odesláno Únor 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 tato faze,uz je extremly easy i na chaos mode, max youtube, tam se mi nestalo,ze bych umrel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mike75 Odesláno Únor 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 Tak to jsem asi fakt matlo,a s jakou zbrani jsi to delal? jestli se smim zeptat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 headhot Odesláno Únor 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2011 s tou zakladni na max + vyuziti kouzla sparta (ty s temi stity) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mike75 Odesláno Únor 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2011 ok,zkusim to.dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mike75 Odesláno Únor 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2011 s tou zakladni na max + vyuziti kouzla sparta (ty s temi stity) Super,tak to mam. Je pravda ze jsem parkrat umrel ale uz to byla pohodicka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mike75
Lidicky v titan modu na Zeuse? uz z toho nemuzu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.