mike75 Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 31, 2011 Lidicky v titan modu na Zeuse? uz z toho nemuzu Citovat
0 Šandys Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 31, 2011 copak ti nejde? Dohral jsem to na Titana.. ten prvni boj nebo ten dalsi v tele toho kolosa? Citovat
0 headhot Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 31, 2011 me na titan mode trvalo ho porazit cca 7 hodin,nez jsem se naucil just framove skakat a trestat, nejlepe na trestani je uplatnit kombo ctverecek,ctverecek a trojuhelnik nebo ten trojuhelnik cancelovat, protoze kdyz se naucit na zeuse hrat bez ztraty hp,tak na chaos ho das na prvni pokus. Zbrane zakladni a pak ty posledni + luk, jinaci nemaji vyznam,nejsou dostatecne rychle. Citovat
0 Šandys Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 31, 2011 ja ho porazil asi za 40 minut.. pouzival jsem klasicky zbrane na max samozrejme a takove to kouzlo s temy blesky pres arenu... jo a hodne mi pomohlo mu countrovat utoky... Citovat
0 mike75 Odesláno Leden 31, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Leden 31, 2011 Co to znamena to countrovat utoky? co mam mackat ? dekuji Citovat
0 mike75 Odesláno Leden 31, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Leden 31, 2011 copak ti nejde? Dohral jsem to na Titana.. ten prvni boj nebo ten dalsi v tele toho kolosa? Ten prvni boj Citovat
0 mike75 Odesláno Únor 1, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Únor 1, 2011 Kdyz Zeus utoci pěstmy jak mu to vykreju? co mackat? Citovat
0 headhot Odesláno Únor 1, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 1, 2011 Co to znamena to countrovat utoky? co mam mackat ? dekuji kdyz na tebe utoci tak v tu chvili zmacknes block (vznikne tzv. counter utok, okolo kratose se objevi zlute svetlo a ty pak trestas utokem), bylo to i v tutorialu,kdyz na tebe strilely sipem a ty jsi to odrazil a zmacknul jsi ctverecek nebo trojuhelnik Citovat
0 mike75 Odesláno Únor 1, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Únor 1, 2011 Dobry,tak jsem udelal prvni cast ale ted jsem spadl do toho bricha a tam na me Zeus posila ty svoje duchy. Jim se vyhybat a jeste bojovat,no masakr opet na tyden. Mate nejaky figl???? DEKUJI Citovat
0 headhot Odesláno Únor 2, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 2, 2011 tato faze,uz je extremly easy i na chaos mode, max youtube, tam se mi nestalo,ze bych umrel Citovat
0 mike75 Odesláno Únor 2, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Únor 2, 2011 Tak to jsem asi fakt matlo,a s jakou zbrani jsi to delal? jestli se smim zeptat? Citovat
0 headhot Odesláno Únor 3, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 3, 2011 s tou zakladni na max + vyuziti kouzla sparta (ty s temi stity) Citovat
0 mike75 Odesláno Únor 4, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Únor 4, 2011 s tou zakladni na max + vyuziti kouzla sparta (ty s temi stity) Super,tak to mam. Je pravda ze jsem parkrat umrel ale uz to byla pohodicka. Citovat
Otázka
mike75
Lidicky v titan modu na Zeuse? uz z toho nemuzu
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.