Killzoor Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 Ahoj všichny ja mam prosbu ja nevim pokud si mam koupit hru pres steam která se jmenuje garrys mod myslíte že je to bezpečné kupovat hry pres steam (přes internet) pls poradte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike Vyhul Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 Podle mě je lepší samozřejmě osobní převzetí, ale v těchto hrách moc problém přes dobírku nevidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kravitch Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 Steam je dobrá věc. Co se plateb týče je bezpečný. Lze použít jak online platbu přes kreditní kartu, tak i v případě nedůvěry paypal. Žádný problém v tom nevidím. Kupování her přes steam má řadu výhod. Jedná se o digitální distribuci, tzn. koupíš si hru, stáhneš a hned hraješ. Je tam automatická aktualizace. V případě, že máš kamarády co mají stejnou hru, můžeš si s nima přes steam lehce zahrát. Fyzické médium v podobě CD/DVD je v dnešní době řekl bych už přežitek. Médium se používáním opotřebovává, vkládání do mechaniky před každým hraním je opruz (alespoň pro mě). Všechny své hry si můžeš stáhnout na jakýkoliv pc, stačí si stáhnout klienta a přihlásit se na svůj účet. Navíc jsou na steamu občas dobré slevy na zajímavé tituly. Takže pokud máš kreditku s možností online plateb, popř. účet na paypalu a rychlé internetové připojení, tak si myslím že není o čem přemýšlet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymni Odesláno Únor 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 kravitch koukám že se vyznáš ve steamu jak to tam je call of duty jdou tam ty mapy stáhnout adá se to koupi nějak jinak než přes paypal (kreditku)díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kravitch Odesláno Únor 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2011 Ve steam store nelze nakupovat jinak, než přes přímo kreditku, nebo paypal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrana.p Odesláno Únor 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2011 Nebo PaySafeCard, to využívám já xD je to nejlepší :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymni Odesláno Únor 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2011 JJ tak si budu muse sehnat kreditku nebo paypal(i když ho mám :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kravitch Odesláno Únor 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2011 Nebo PaySafeCard, to využívám já xD je to nejlepší :) Na to jsem zapoměl, nicméně od chvíle kdy zrušili možnost nakoupit přes sms, tak už to není nejlepší :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.