RIPR Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 Mám originální VGA kabel k Xboxu360, který mám připojený na svůj monitor k PC. Čím vyšší rozlišení ale nastavím, tím jsou viditelnější duchy v obraze. Už nevím, co si s tím mám počít. Opakuji, že je to originál od MS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 Ten monitor je aky? (model) Ake rozlisenie nastavujes? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RIPR Odesláno Leden 31, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 Samozřejmě nastavuji nativní rozlišení monitoru (1280*1024), které je podporováno i Xboxem samotným. Jinak se jedná o LG Flatron L1952S. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sibi Odesláno Únor 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 Mas pripojen k xboxu pouze ten jeden kabel? Mne to doma delalo to samy. Mel jsem xbox pripojenej k TV prez HDMI a k tomu pre VGA kable k PC monitoru. Kdyz byly oba kabely zapojeny zaroven, tak to blblo, ale kdyz jsem HDMI odpojil, tak je to v pohode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RIPR Odesláno Únor 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 Ano, mám jenom ten. Také jsem si myslel, že by to mohlo být kvůli špatnému odstínění a proto jsem vypnul všechny ostatní elektronické přístroje a umístil xbox s monitorem dál od všeho, co by mohlo signál rušit. To bylo ovšem neúspěšné :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
RIPR
Mám originální VGA kabel k Xboxu360, který mám připojený na svůj monitor k PC. Čím vyšší rozlišení ale nastavím, tím jsou viditelnější duchy v obraze. Už nevím, co si s tím mám počít. Opakuji, že je to originál od MS.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.