silver Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 Čus nekde jsem videl ze na nejaky notebooky nefunguje nejaky OS A tak se ptam jeslti pujde na ntoebook : Siemens (fujistsu) amilo Pi 2530 vista os...a jestli na to pujde Win7 popr. XP...díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kousalik Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 na webu Fujitsu se nezdá být podporován jiný OS než-li Win Vista 32bit viz. nicméně je docela možné, že Windows 7 bude mít ovladače pro většinu zařízení (VGA, zvuk, LAN, Wifi, atd...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Únor 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 mamka má acer s vistou,jede ji tam vše(podle aceru jen vista a XP),ale 7 se ji hodně seka,ale drivery fungujou všechny z visty takže ho tam zkus hodit,kdyžta tam hodiš zpatky zalohu s vistou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modrasek11 Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 Ahoj, koukala jsem se na parametry notobooku. Pokud jsem se dívala dobře notebook má jen 1GB RAM na frekvenci 667. Myslím si, že na kvalitní a dobrou práci je to poměrně málo. 7 nebo Vistu by jsi musela hodně osekat aby ti tam vše jelo trošku svižně a ani to možná nezaručí, že ti tam ten systém poběží v pořádku. Raději bych ti doporučil na tomto notebooku nainstalovat staré dobré XP s SP3. Budeš mít jistotu, že notebook bude práce schopný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zmasterq Odesláno Únor 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 nebo koupit jeste 1GB pokud je volny slot a pak je to v poho vecsinou sou problemy kdyz chces pouzivat LINUX ten ma nekdy problemy u me s otiskem prstu...jo na 7 to slape skoro vse... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.