Danos Odesláno Srpen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 Jakej je nejlepší program do PSP na ICQ ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hojas86 Odesláno Srpen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 afkim: http://console-forum.cz/showthread.php?t=7201 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukan Odesláno Srpen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 Tenhle je hodne dobrej :D http://console-forum.net/showthread.php?t=7201&highlight=Afkim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 eskimo Odesláno Srpen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 myslim, že afkim je jedinej, tak musí bejt dobrej :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 milux Odesláno Srpen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 jo ale dej si tam 3 verzi muzes mit i bezdratovou klavesnici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Danos Odesláno Srpen 28, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 Tak mám AFKIM 3.2 (OE verze) a po každým zapnutí se mi to kousne ( musim vyndat baterku )... Nevíte v fčem to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 eskimo Odesláno Srpen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 Tak mám AFKIM 3.2 (OE verze) a po každým zapnutí se mi to kousne ( musim vyndat baterku )... Nevíte v fčem to je? tak to netušim - já mam nějakou nižší verzi(nevim jakou) a jede to v poho .... vždycky z hajzlu chytám sousedovic wifinu, tak se tam aspoň s afkimem nenudim :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toppi3 Odesláno Srpen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 me se zase furt prihlasuje a odhlasuje tak ho moc nepouzivam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Han Odesláno Srpen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 Tak mám AFKIM 3.2 (OE verze) a po každým zapnutí se mi to kousne ( musim vyndat baterku )... Nevíte v fčem to je? baterku radeji nevyndavej, radeji podrz 10 vterin "tlacitko" zapnuti/vypnuti. jen pro bezpecnost tveho psp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Srpen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 baterku radeji nevyndavej, radeji podrz 10 vterin "tlacitko" zapnuti/vypnuti. jen pro bezpecnost tveho psp presne, napsal bych to i cervene do topicu pro zacatecniky.. jak nekdo muze vyndaat baterii? To je jako kdyby jsi uprostred zapisu na disk v pc vyskubl pc ze zasuvky omfg.. udelal by jsi to? pokud je odpoved kladna, nech se lecit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Srpen 28, 2007 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 Presne tohle uz jsem psal do nekolika topiku , jeden typek kvuli tomu i brickl , viz topik psp jako tezitko . Lidi baterka z psp se vydelavat nemusi vzdy staci tak 10-15 sec. podrzet power nahore a vypne se to , trva to dlouho , ale lepsi nez vyndavat a zandavat baterku , to delaji amateri :D Jo a bych nebyl off topik tak musim rict ze afkim me moc nenadchl , ma trochu moc krkolomne ovladani :) aspon pro me Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Danos Odesláno Srpen 29, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2007 baterku radeji nevyndavej, radeji podrz 10 vterin "tlacitko" zapnuti/vypnuti. jen pro bezpecnost tveho psp Tak to je v p..... já jí vyndal asi tak 20x Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Danos
Jakej je nejlepší program do PSP na ICQ ??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts