Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Otázky k iPhonu 4 a jailbreak

oboda7

Otázka

1. když nahraju JBa pak budu chtít dát restore na ofiko fw, tak pak když to tam zpět nahraju, tak tam nebudu mít aklikace a hry co sem měl, když byl iPhone jailbreaknutý že?

2. slyšel sem něco o iPhonu, že je tethered JB a to druhé a že tohle znamená, že se při každém restartu musí v iPhonu zapínat JB, mohl by mi někdo stručne říct ty dva typy a jaký je v něm rozdíl, kdo to má a co dělat když mám ten který sse musí zapínat po restartu.

3. příjdu jailbreaknutí o záruku?

4. jaké je nebezpečí (požkození a následně nemožnost opravení/restororování sw, atd.)?

5. mám iPhone 4 JB 4.2.1 a nejde mi wifina, nebo spíš když udělám přístupoveb bod pomocí ntb tak ho najde, ale nepřipojí se....ostatní sítě (které v poho najde a připojí se ntb) nenajde a když je zadám ručně tak taky ne...nevíte co s tim?

pzn.: u operátora sem si zablokoval přístup na internet, ptž se mi každou chvíli nějakaá aklikace připojovala na internet (měl sem nastavený internet v mobilu na den - připojíš se a platíš za celej den), tak estli to nebude tímhle, ale spíš ne.

děkuju všem za odpovědi, jestli to tady někde je tak se omlouvám

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

1. Keď dáš restore , tak sa ti iPhone restorne na továrne nastavenia

2.Tethered - Pri každom vypnutí telefónu -> Nepôjde ti zapnúť a musíš dať Just boot tethered right now... Untethered , možeš robiť všetko .. vypínať , reštartovať , blabla ...

3.Keď restorneš , tak myslíś že sa ti vráti .. ale nie som si istý

4. Myslím že žiadne .. mne sa zatiaľ nič nepoškodilo :)

Odkaz ke komentáři

• 0

1.když dáš restore,tak nikdo nepozná,že jsi měl někdy JB-smažou se aplikace,cydia,histori safari,youtube,obrázky,hudba,vše

2.jak už bylo řečeno.Tethered vyjde vždy po novem FW,a pak se děla na untethered(kdysi byl 4.0 untethered,a 4.1 byl tethered,ted je 4.1 unethered,ale zase vyšel 4.2.1,tak se čeká na 4.2.1 untethered,jak vyjde 4.2.1 untethered bude se čekat na 4.3 untethered,....

3.ne

4.mně taky ne,ale některym nefunguje WiFi,dotykač,ale to se stava malokdy(ještě 4ce se rozbiji sklo vzadu)

5.nevím

Odkaz ke komentáři

• 0

přesně souhlasim s lentilkem prostě na tom iphonu nemůžete nic po****** to byste se museli hrabat víc v softu ale to fakt normalnim jailbreakem nejde !!! proste když ti jen naskočí jablko ???? a jakej jailbreak máš ? jestli redsnow tak se nauc anglicky a jestli nevis je to tethered to musis pokaždý zapíntat přes pc!!! a co to je tethered jak to zapnu > goooooooogli omg

btw: to je na tookiho

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu