leon1468625657 Odesláno Únor 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 Some "Black Screen Games" Fixed Vice zde: http://psgroove.com/content.php?721-multiMAN-v1.15.00-Some-Black-Screen-Games-Fixed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipoun Odesláno Únor 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 Zkouším protože v diskuzi píšou že rozjeli i Tomb raider underworld. Ale já v multimanu nevidím vůbec hry co jsou na USB ve složce GAMES ani GAMEZ. Přitom rogero je vidí :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Únor 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 Chci se zeptat je potreba kdyz jsem na " Kmeaw" 3.55 FW pustit predtim ten samostatny lv2.pkg nebo ho ma Mutliman v sobe jako treba Rogero Manager ? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pisina1 Odesláno Únor 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 Chci se zeptat je potreba kdyz jsem na " Kmeaw" 3.55 FW pustit predtim ten samostatny lv2.pkg nebo ho ma Mutliman v sobe jako treba Rogero Manager ?Dik Nemusíš nic spouštět, má to v sobě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w-one Odesláno Únor 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 Potvrzuji. Funguje Call Of Duty - Modern Warfare 2, Tomb Raider - Underworld, Prince of Persia - The Forgotten Sands :-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Únor 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2011 Funguje nekomu to MW2 z internalu ? Ja mam dycky black screen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ulipek Odesláno Únor 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2011 Me nejel Mw2 ani na 3.41 Jb a ani na jednou CFW :-/ uz nevim co stim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Únor 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2011 Funguje nekomu to MW2 z internalu ? Ja mam dycky black screen. Hm tak si odpovim sam, jde to s nejnovejsim multimanem/ rogerem ale jen z externalu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ulipek Odesláno Únor 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2011 me to nejde ... muzes prosim nekam uploadnout Eboot a param ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ulipek Odesláno Únor 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2011 Muzes nekam uploadnout Eboot a param prosim ? me to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Únor 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2011 Musis mackat select a krizek pri spousteni jestli ses v multimanu, ty soubory musis mit origo, nevim jakou mas verzi hry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ulipek Odesláno Únor 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2011 Mam BLES00280 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR Odesláno Únor 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2011 multiMAN - multifunctional tool for your PS3 (Game manager/File manager/FTP/AVCHD/BDMV) 1.15.02 (February 3rd, 2011) Games like AC1, POP, MW2, and all which didn’t work before now work! So please go, get this, and remember to thank that wonderful dedicated man, Deanrr, for this great application! Read more: http://www.ps3hax.net/2011/02/multiman-v1-15-01-lots-of-hidden-improvements-and-fulfilled-requests/#ixzz1CvonAwpe http://psx-scene.com/forums/f187/multiman-multifunctional-tool-your-ps3-game-manager-file-manager-ftp-avchd-bdmv-72826/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLianik Odesláno Únor 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2011 Zdravíčko:) chtěl bych se zeptat, jestli je tam ta podpora emulace PS2 (dočetl jsem se v jiném topicu), případně jestli funguje a jak? Díky:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Maikl.kom Odesláno Únor 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2011 Modern warfarn 2 je skvělá hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pappy Odesláno Únor 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 Nemuzu prijit na to jak do PS3 nahrat nebo kam dat stazene Bluray jako to ma tady : http://psx-scene.com/forums/f187/multiman-multifunctional-tool-your-ps3-game-manager-file-manager-ftp-avchd-bdmv-72826/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grims Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 bude mi fungovat tento Multiman aj na OFW 3.50 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 jak chces nainstalovat MM na ofw? :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grims Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 nevím sem amatér sorry za otázku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 musis mit cfw takze updatuj na ofw 3.55 (pomoci flashky!) a pak si nainstaluj CFW ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HAK Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 doposud jsem pouzival GAIA manager a nini jsem zkousel multiman a nejde me spustit zadna hra. Po vybrani hry v manazeru a vraceni do menu najedu na app_home a pouze me to napise chybu 80028F14. Mam CFW 3.55 a 3.60 Spoofer. Netusite kde je problem?. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEchi Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 hlásí mi to chybu že to nemá kdyspozici BD Emu nevíte někdo co s tim ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adrian22 Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 skus toto: http://www.multiupload.com/YTC47W3AJG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
candymann Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 hlásí mi to chybu že to nemá kdyspozici BD Emu nevíte někdo co s tim ? multiman je *****,taky mi hlasil ze funkce bd emu incorect,pomahalo kdyz sem vzdy instaloval lv2 patch ktery se snim dodava dyz ho stahujes.ale vyresil sem to starym znamym a vynikajicim open managerem. ale bacha na hry,prvne si je zkopiruj z multimanas do opena a teprv pak vymaz multiman PTZ je zbytecne mít vice manageru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 @candymann nee multiman neni ***** to jen ty jsi blbec, ze nevis ze se musi nainstalovat BD EMU 100x se to tady resilo panove nejdriv si o tom neco prectete... Prispevek nad tebou mas odkaz... btw lv2patch se uz jakou dobu nemusi instalovat pokud pouzivas multimana ten ho obsahuje v sobe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.