Alex. Odesláno Únor 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 Ahoj. Hraju Call of Juarez BiB ale mám takový problém. Obraz není přes celý monitor, nýbrž širokoúhlý. Nejde to nějak udělat abych měl hru přes celou obrazovku a ne orámovanou černými pruhy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Únor 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 Zabudol si napisat, ze na akom monitore hras (model), akym kablom to mas prepojene a ake rozlisenie mas nastavene v konzole. Otazky tipu: "nejde, preco? dakujem za odpoved" su na smiech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Alex. Odesláno Únor 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 Benq2020HD, rozlišení 1024x768 (rozlišení jsem zkoušel měnit), mám to přes D-Sub a je to první hra u které mi to dělá ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Únor 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 1024x768 je rozlisenie pre format 4:3!!! Napr. 1280x720 (720p) je 16:9. Nastavit v konzole aj "widescreen". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Alex. Odesláno Únor 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 ok, zkusím to ;) ale proč to dělá jen u téhle hry? Jsem lajk, tak by mě to jen zajímalo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Freeze Odesláno Únor 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 Některý hry prostě běžej jen v 16:9 když sem kdysi hrál ještě na crt tak tohle dělal třeba i Burnout, s tim nic nenaděláš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Únor 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 ok, zkusím to ;) ale proč to dělá jen u téhle hry? Jsem lajk, tak by mě to jen zajímalo ... Nerozumiem, ze ked mas monitor 16:9, tak preco mas nastavene rozlisenie 1024x768??? Hlava mi to neberie.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Alex. Odesláno Únor 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 jj, díky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Alex. Odesláno Únor 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 Nerozumiem, ze ked mas monitor 16:9, tak preco mas nastavene rozlisenie 1024x768??? Hlava mi to neberie.... tak ať nebere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Alex.
Ahoj. Hraju Call of Juarez BiB ale mám takový problém. Obraz není přes celý monitor, nýbrž širokoúhlý. Nejde to nějak udělat abych měl hru přes celou obrazovku a ne orámovanou černými pruhy?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.