sedmi1468625578 Odesláno Únor 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 Zdar, mám PSP 2004 a nejde mi na něm display. Zapnout jde ale nerozvítí se display tak nevim co má dělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 custom Odesláno Únor 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 Není to brick? A pokud to je opravdu displejem, tak ho pomaž kouzelnou mastí a on zase bude fungovat... Co uděláš, když se ti rozbije displej? No koupíš si novej, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sedmi1468625578 Odesláno Únor 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 Už jsem taky přemýšlel že je to brick. Ale když je to brick nepůjde to psp ani normálně vypnout? Ja když to zapnu tak ho musím vypnout tak že vyndám baterku. Jestli je to brick tak jak ted musím si sehnat pandoru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RC-Stan Odesláno Únor 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 No pokud je to brick tak musis mit pandoru battery a magic memory stick kartu.Brick poznáš tak že když ho zapneš tak se rozsvítí jen zelená kontrolka a to je vše.Ale unbrick jde jen na některých psp.Pokud máš pod baterií napsáno DATE CODE 8C,8D a víš tak máš smůlu.Na těch unbrick nejde a budeš muset vyměnit buď základovou desku a nebo pořídit jiné psp.Ale pokud máš třeba 8A 8B nebo 7 s jakým koli písmenem tak to jde.A nebo je druhá možnost pokud zapneš psp a jsou slišet zvuky tak máš jen prasklou pojistku na podsvícení displaye nebo vypadlí kabel na podsvícení.Zkuz psp rozebrat a kouknout na kabel co jde z displaye je to ten slabej jestli je pořádně zacvaklej do desky pokud ano tak ti zbývá jen přepájet pojistku na podsvícení na základní desce.pár psp s touto vadou jsem už opravoval tak vím o čem mluvím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 YaKuZa1468623731 Odesláno Únor 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 Taky si myslim že brick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sedmi1468625578 Odesláno Únor 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 Je to brick, když zmáčknu šipku tak se nic neozve. Takže stačí když si udělám z baterie pandoru a pak MMS a dám tak 5.50 GEN-D3 tak to pujde? Jo a vzadu je napsaný 7C. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RC-Stan Odesláno Únor 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 Jo když to uděláš takhle tak to půjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sedmi1468625578 Odesláno Únor 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2011 Čau, všejsem udělal jak mám ale když tam dám MMS a Pandoru tak se to jen zapne a nic. Ani když držím L co jsem si nastavil. Ale pandora a MMS je v poho vše jsem testoval, nevíte co stím je? Že by full brick? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RC-Stan Odesláno Únor 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2011 No a když tam dáš mmc a pandoru tak se koukni na tu oranžovou diodu u pamětové karty jestli problikává.pokud ne tak děláš něco špatně.Nejspíš máš spatnou mmc kartu.Pokud problikává tak máš něco s diplayem.Myslím že ti nenaběhne.Jak jsem psal už před tím špatná pojistka.Když budeš chtít tak Skype rc-stan (Jakub Staněk) tak se ozvi a muzu ti poradit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
sedmi1468625578
Zdar, mám PSP 2004 a nejde mi na něm display.
Zapnout jde ale nerozvítí se display tak nevim co má dělat.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.