Spiritos Odesláno Únor 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 Zdar Chtěl bych se vás zeptat zda má někdo nějaké zkušenosti s notebooky GIGABYTE, mám od nich základní desku a jsem s ní maximálně spokojen ,ale jak to mají s notebooky to netuším. Konkrétně bych chtěl tento model http://www.mironet.cz/gigabyte-q1447n--14quot-led--core-i5-24ghz--4gb--500gb--nvidia-gt310m--bt--dvdrw--webcam--wifi--w7-hp64-cz+dp110664/ Pokud máte někdo špatné nebo kladné zkušenosti pište at už na přesně na tento typ nebo na jakýkoliv notebook značky gigabyte budu vděčný za všechno Předem díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KukiCZ Odesláno Únor 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 Vypadá dobře já bych ho bral! Jediná slabost pro mě je Grafika ale je pravda že za tyhle prachy neseženeš lepší notebook s lepší grafikou! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Spiritos Odesláno Únor 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 Jako za tuhle cenu to je dobrá koupě ,ale zajímalo by mě hlavně o znače gigabyte jak jsou na tom protože abych nevlezl do něčeho hroznýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Únor 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 Za tu cenu je fakt vyborny,grafika za tu cenu jde koupit lepší(1GB nvidia),ale když je lepší,tak je pak CPU horší(i3) Vypada hezce a kvalitně,spíš bych bral MSI(na hraní),nebo taky Dell je dobrý,ale proti gigabytu nic nemám(narozdíl od Aceru),určitě ho ber Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Spiritos Odesláno Únor 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 Jako budu ho brát to určite je to pěkná mašinka ale chtěl jsem se právě zeptat na zkušenosti s touto značkou v notebookách ,ale jak to vypadá tak nikdo gigabyte notebook neměl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Spiritos
Zdar
Chtěl bych se vás zeptat zda má někdo nějaké zkušenosti s notebooky GIGABYTE, mám od nich základní desku a jsem s ní maximálně spokojen ,ale jak to mají s notebooky to netuším.
Konkrétně bych chtěl tento model http://www.mironet.cz/gigabyte-q1447n--14quot-led--core-i5-24ghz--4gb--500gb--nvidia-gt310m--bt--dvdrw--webcam--wifi--w7-hp64-cz+dp110664/
Pokud máte někdo špatné nebo kladné zkušenosti pište at už na přesně na tento typ nebo na jakýkoliv notebook značky gigabyte budu vděčný za všechno
Předem díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.