Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

OFW 3.56 je "spyware"

pisina1

Recommended Posts

Je potvrzeno, že sony do 3.56 přidala možnost scanu HDD. Po přihlášení k PSN může sony na dálku aktivovat svůj vložený kód a prohledat váš HDD (homebrew, CFW) Kód je prý možné z OFW vyjmout,ale předpokládá se,že je to konec on-line hraní,protože když sony nebude moci provést kontrolu, na PSN vás nepustí. Myslíte,že je v pořádku aby někdo tajně prohlížel váš HDD, kde třeba máte i nějáké soukromé soubory??

http://www.ps3hax.net/2011/02/ps3-firmware-v3-56-contains-rootkit-can-enable-remote-ps3-scans/#axzz1CjEqkEug

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 82
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Kterej hlupák by si dával na PS3 nějaké osobní soubory? (Až mi budš nadávat tak napiš příklad osobních souborů :) )

Dyť ja jasne že tohle můžou.. Je to to same co FCB co si tam dáš to tam máš a jestli je to osobní a nechceš aby to někdo jinej viděl tak si to tam prostě nedávej. Ale tohle je už prostě obraz doby.. Pokud máš nějaké tajnosti sepiš je na papír. (PS. nechoď ke kamerám ONI tě vidí. ) :D

Odkaz ke komentáři

Kterej hlupák by si dával na PS3 nějaké osobní soubory? (Až mi budš nadávat tak napiš příklad osobních souborů :) )

Dyť ja jasne že tohle můžou.. Je to to same co FCB co si tam dáš to tam máš a jestli je to osobní a nechceš aby to někdo jinej viděl tak si to tam prostě nedávej. Ale tohle je už prostě obraz doby.. Pokud máš nějaké tajnosti sepiš je na papír. (PS. nechoď ke kamerám ONI tě vidí. ) :D

Tak třeba fotografie,videa z kamery,audio nahrávky...

Odkaz ke komentáři

co to ma spolecnyho s papirem? s osobnima vecma? Vzdyt to je jen krok pro sledovani CFW a moznosti konzoly upravit na dalku coz tedy opravdu je špatný a pokud nebude univerzalni dira pro upravu toho co sony ti zmrší tak celej CFW se může zakopat

//myslim ze sony se nezajima o to jakej tam mas film :roll: ja tam mel vsechny dily Jmenuju se Earl napr :wohow:

Odkaz ke komentáři

co to ma spolecnyho s papirem? s osobnima vecma?

Dyt ten tipa..pisina1 pise neco o osobnich udajich.. je to stupidní.

S papírem to má společného to že jestli chce chránit sé data ať je dá na papír... ;)

Tak třeba fotografie,videa z kamery,audio nahrávky...

A kde myslíš že to bude v bezpečí? V PC? Asi těžko.

Dneska je prostě doba kdy si svoje data neuchráníš smiř se s tím.

(Ale nevím proč by ti sony koukalo do tvých videjí ale budiž..)

Odkaz ke komentáři

co to ma spolecnyho s papirem? s osobnima vecma? Vzdyt to je jen krok pro sledovani CFW a moznosti konzoly upravit na dalku coz tedy opravdu je špatný a pokud nebude univerzalni dira pro upravu toho co sony ti zmrší tak celej CFW se může zakopat

//myslim ze sony se nezajima o to jakej tam mas film :roll: ja tam mel vsechny dily Jmenuju se Earl napr :wohow:

Šlo mi spíš o to,jestli je v pořádku, že se ti bude v konzoli někdo "tajně šťourat"

// a ve finále to ani nemusí být sony

Odkaz ke komentáři

Tak na ne :D zablokovat, znicit :D

bych chtel videt Tvuj HDD na PC a sufliky s palenyma MP3.......vsechno bych Ti znicil ( jsi taky pirat ) a nahnal bych Te, si koupit original audio CD .... Toci me to, nez zacnete nekdo neco psat o hacku na PS3 a odsuzovat, zamette si nejdriv pred vlastnim prahem. Nekdo pouziva CFW... ne jen z duvodu aby usetril na gameskach...... A ten co pouziva OFW, zase piratí na jinem poli...a at nerika ze ne !!!

Odkaz ke komentáři

bych chtel videt Tvuj HDD na PC a sufliky s palenyma MP3.......vsechno bych Ti znicil ( jsi taky pirat ) a nahnal bych Te, si koupit original audio CD .... Toci me to, nez zacnete nekdo neco psat o hacku na PS3 a odsuzovat, zamette si nejdriv pred vlastnim prahem. Nekdo pouziva CFW... ne jen z duvodu aby usetril na gameskach...... A ten co pouziva OFW, zase piratí na jinem poli...a at nerika ze ne !!!

Souhlasim... Je jasne ze v Sony musi neco udelat ale zatim nevi co tak kolem sebe kopou. Myslim si, ze kdyby v Sony chteli (a mozna to uz klidne nejakou dobu delaji) tak by mohli HDD kontrolovat aniz by se o tom uzivatele dozvedeli. Je to IMHO protipravni (cele podminky pouzivani PS3 jsem necetl) ale dokazat jim to nikdo nemuze.

Snad to tak nebude jelikoz mam take CFW.

Myslim si ze ofiko cestou si to nelajznou zvedlo by to logickou vlnu odporu jak uzivatelu s CFW tak OFW a myslim si ze treba v US by mohly padat zaloby.

ad : BigMen : nejde o to co na HDD mas, ale ze ma kdokoliv "cizi" pristup. Je jedno jestli tam mas data o fungovani primarniho okruhu v Temeline, nebo fotky tvoji zeny z dovolene... apropos: pokud je PS3 prezentovana jako multimedialni centrum da se ocekavat ze budou mit lidi na disku soukromy obsah...Proto je nepripustne aby kdokoliv cizi mel tu moznost byt by se zarekl ze to nebude zneuzivat.

Odkaz ke komentáři

ganyb: hrozne me udivuji prispevky tveho typu :D Jak se nekdo dokaze hned tak na***t. V kompu mam vse legal. A tech cca 10 CD se stazenejma MP3 co mam v supliku je teda masakr :D :D A ty mas origo? Kazdej kdo pouziva CFW tak vali i gamesy a nerikej ze ne.

napriklad ja mam CWF. V PC pouzivam jen legalni obsah. MP3 mam jen do auta ze svych vlastnich origo CD. obsas ale stahnu neco co uz nesezenu ke koupi. Je to tak 5% MP3 ktere mam.

u PS3 mam cca 16 her vse origo, z toho tak 2 hry z bazaru. kdyz to tak sectu tak uz jsem dal sony dost. :D Podotykam ze PS mam necely rok...

Odkaz ke komentáři

... Kazdej kdo pouziva CFW tak vali i gamesy a nerikej ze ne.

Taky si myslím a sám jsem toho byl důkazem, každopádně nevěřím, že si to dává někdo jenom kvůli HB aplikacím, kterých moc krom emulátorů a back-up managerů není. Nevím, jestli pomalu měsíc je krátká či dlouhá doba na to.

Jinak abych byl k tématu, nějak mě to netíží, jestli mi Sony tajně scanuje HDD. Mám OFW a nemám co skrývat, což by se o PC říct absolutně nedalo. (Beztak, jinej obsah než je ten na PSN, tam nemám. Rodinný fotky, domácí videa bych si snad v životě do ps3 nedal, prtže co s nimi v ps3?)

Odkaz ke komentáři

smokeflypaper: myslim jako ty, ze to skenovani beztak nejakou dobu uz delaji a nekde v podminkach uzivani to nejak sikovne zaneseny bude.

no jo ale kdo to ma porad cist?

Koupim si PS3 prijdu domu zjistim ze v podminkach je neco na co nepristoupim a co jako udelam.. pudu to vratit? Ani nahodou to neudela ani jeden clovek ze vsech co si kdy nejakou konzoli koupili. Bohuzel je to humus ale jinak to nejde no ... oni se taky musi nejak chranit.. :q

Odkaz ke komentáři

No já mám třeba na PS hodně málo času.. mám malýho prcka a hraju tak 2 hodiny týdně... a proto CWF vítám... hry který jsem koupil jsem jeste ani nedohral.. proto CWF pouzivam

ad obsah v konzoli : ja treba v PS mam rodinne fotky i videa jelikoz se na ne obcas koukame s rodinou znamymi a tak.. pokud mi to PS umoznuje tak to samozrejme vyuzivam, vyhovuje mi to....

kdyz tak premyslim nad tou moznosti pristupu na HDD PS ze strany Sony... oni by mohli treba zjistit i na jake porady se koukam v TV... jelikoz si je nahravam pres PlayTV... proste to mi prijde jako omezovani osobni svobody mam pravo na to koukat na por.no kdyz chci a nepotrebuju aby to nekdo vedel no ne?

Odkaz ke komentáři

normalni to neni ja tento postoj taky nechapu, ale kazdy ma svou hlavu no....

btw to povoleni je diskutabilni, jak jsem psal vyse asi tu nikdo necetl komplentne cele podminky pouzivani PS3... predpokladam ze vse co je k PS3 jakokoiv napojeno a pripojeno a jen se ho dotyka tak maji osetreno v podminkach... aby nam jednou neprisli ze Sony sebrat i TV protoze je propojena kabelem s PS3 :D

Odkaz ke komentáři

mam pocit, ze Ti co maji OFW...tak Sony s nema pekne toci a stavate se jejich otroky. Bych se nedivil, kdyby brzo pro pripojeni na PSN,,, pozadovaly po Vas rodne cislo a 5kc za kazde pripojeni :wohow: .... Tak jak Sony, nebyl zoufaly ani z pulky Microsoft, kdyz zacal flash mechanik na X360.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu