Wave Odesláno Únor 1, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 1, 2011 Dobrý den mám PSP 3001 a nemůžu u něj najít date code díval jsem se na různé fotografie z jiných PSP ale já tam ten date code nemůžu opravdu nikde najít PSP je z Ameriky...nevíte kde by mohl být..? Děkuji za odpovědi.... Citovat
0 pítr Odesláno Únor 1, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 1, 2011 to je blbost tak to nikdo sloupnul no :D Citovat
0 Wave Odesláno Únor 1, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Únor 1, 2011 nene všechny tabulky tam jsou díval jsem se na ostatní fotografie a mám tam stejnou polovinu ale date code tam už není a psp je nové.... Citovat
0 Raczek Odesláno Únor 1, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 1, 2011 nutně tam nemusí být, taky už jsem na pár pspček narazil kde nebyl, bylo tam jenom sériové číslo Citovat
0 Wave Odesláno Únor 1, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Únor 1, 2011 jo tak to je asi můj případ a nějak se zjistit nedá...? Citovat
0 NuM3Ro Odesláno Únor 1, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 1, 2011 Date Code nemusí být na každým PSPčku - najdou se vyjímky. Sám jsem třeba měl 2000 (Japonsko) a taky tam napsanej nebyl. Jinak jakou máš základku zjistíš pomocí Homebrew "PSPident". Citovat
0 Wave Odesláno Únor 1, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Únor 1, 2011 jo dobře díky vám všem...;) Citovat
Otázka
Wave
Dobrý den mám PSP 3001 a nemůžu u něj najít date code díval jsem se na různé fotografie z jiných PSP ale já tam ten date code nemůžu opravdu nikde najít PSP je z Ameriky...nevíte kde by mohl být..? Děkuji za odpovědi....
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.