Pappy Odesláno Únor 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 Vim,ze se dá na PSN dostat pres nastavenou DNS,ale nyni jsem objevil aplikaci pro PC,ale s mou anglictinou jsem to moc nepochopil co mam presne udelat.. Neslo mi to,tak jsem v PC prekopiroval soubor jak je psany v navodu,ale dal nevim :-( Info zde : http://psx-scene.com/forums/f6/simple-ps3-proxy-psn-firmware-version-bypass-released-79417/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pappy Odesláno Únor 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2011 Tak jsem to pochopil snadno a funguje to :-) Pouze se nastavi na PC port,to same na PS3 a pak lze bezne pustit PStore,ale jelikoz zatim je funkcni obchazecka s DNS,tak je toto zbytecne..treba to pomuze az to nejak zrusi.. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Pappy
Vim,ze se dá na PSN dostat pres nastavenou DNS,ale nyni jsem objevil aplikaci pro PC,ale s mou anglictinou jsem to moc nepochopil co mam presne udelat.. Neslo mi to,tak jsem v PC prekopiroval soubor jak je psany v navodu,ale dal nevim :-( Info zde :
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.