Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Jailbreak a wifi ?

LelekCZ

Otázka

11 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Záleží na FW, navíc, u iPodu nemusíš upgradovat baseband, aby jsi ho unlocknul, takže problém není, ale bezproblémový jailbreak je jen do 4.1. A JB by nic neměl podělat. Na 4.2.1, je, ale po každým rebootu musíš připojit k PC, bezproblémovej bude, až po vydání 4.3.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

takže chapu,že to nechapeš,jelikož jsi nikdy neměl v ruce iZařízení,ale je to jednoduché,WIFIna ti bude fungovat vždy(pokud budeš mit zaruku),nevim,nijak jsem neslyšel o tom,že se někomu zničila,maximalně na 5 let starem iphonu,takže se ničeho nestrachuj

Z tim tethered bootem tě ted zatěžovat nebudu,myslim si,že tu bude řešeni co nevidět,a kdyby co,tak nebudeš iphone vypinat

Odkaz ke komentáři

• 0

poradte mi, ted mam na ip4 JB werze 4.1. funguje to ale nektere aplikace na itunes apstore chteji vyssi firmware. co mam delat? mam cekat? nebo uz je nejka aplikace co mi da vissi firmware na kterem mi Jb zustane?? duky moc poslednich par mesicu sem mel domaci vezeni(nefungoval net:)) candymann@seznam.cz

ahoj,rad bych se zeptal mam ip4 verze 4.1 a udelal sem na nem jailbreak asi tak pred 4mesici........ ted mi telefon nabizi update orginal fw ale to bych o JB a vsechny ty aplikace prisel a to nechcu jak jinak udelat update meho JB???nemohu zakupovat orig aplikace protoze to vyzaduje novy fw:(( nezlobte se na me ale nemohu to tu najit a nechci zakladat dalsui topic diky za kazdou radu nerad bych udelal neco spatne snad ste me pochopili muj problem. muj mail candymann@seznam.cz dik

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu