LelekCZ Odesláno Únor 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 Budu si pořizovat iphone 4G a chtěl by se zeptat jak je to s tou wifinou a jailbrekrem jestli když ho tam nahraju tak mě nepojede wifi a nikam se nepřipojim PS: Omlouvám se ale z ostatních témat jsem to jaksi nepochopil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jablečná ovce Odesláno Únor 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 Záleží na FW, navíc, u iPodu nemusíš upgradovat baseband, aby jsi ho unlocknul, takže problém není, ale bezproblémový jailbreak je jen do 4.1. A JB by nic neměl podělat. Na 4.2.1, je, ale po každým rebootu musíš připojit k PC, bezproblémovej bude, až po vydání 4.3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LelekCZ Odesláno Únor 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 A ten by měl vyjít zhruba kdy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Únor 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 jj WiFina je bud HW chyba,nebo je to tethered JB,který nebyl správně nabootovany(jak tady bylo řečeno 4.2.1 a výš) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LelekCZ Odesláno Únor 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 lol :D Vůbec nevim o čem mluvíte budu si muset promluvit s někym kdo mě to vysvětlí jako sedlákovi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Únor 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 takže chapu,že to nechapeš,jelikož jsi nikdy neměl v ruce iZařízení,ale je to jednoduché,WIFIna ti bude fungovat vždy(pokud budeš mit zaruku),nevim,nijak jsem neslyšel o tom,že se někomu zničila,maximalně na 5 let starem iphonu,takže se ničeho nestrachuj Z tim tethered bootem tě ted zatěžovat nebudu,myslim si,že tu bude řešeni co nevidět,a kdyby co,tak nebudeš iphone vypinat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LelekCZ Odesláno Únor 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2011 Ok já sice vlastním ipod ale ten už je starej asi 5 let a jediný co k tomu potřebuju je Itunes :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LelekCZ Odesláno Únor 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2011 Jetě jedna otázka až si budu dělat ten jailbreaker tak kdybych to udělal špatně nestane se mě stim něco ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Únor 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2011 ne jenom dáš restore,a budeš ho mít jako nový(i záruku tim obnovíš-takže ji díky JB neztratíš) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LelekCZ Odesláno Únor 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2011 Supr v sobotu nebo v neděli bych ho měl mít tak to asi hnedka zkusim udělat :D Takže mě držte palce :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 candymann Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 poradte mi, ted mam na ip4 JB werze 4.1. funguje to ale nektere aplikace na itunes apstore chteji vyssi firmware. co mam delat? mam cekat? nebo uz je nejka aplikace co mi da vissi firmware na kterem mi Jb zustane?? duky moc poslednich par mesicu sem mel domaci vezeni(nefungoval net:)) candymann@seznam.cz ahoj,rad bych se zeptal mam ip4 verze 4.1 a udelal sem na nem jailbreak asi tak pred 4mesici........ ted mi telefon nabizi update orginal fw ale to bych o JB a vsechny ty aplikace prisel a to nechcu jak jinak udelat update meho JB???nemohu zakupovat orig aplikace protoze to vyzaduje novy fw:(( nezlobte se na me ale nemohu to tu najit a nechci zakladat dalsui topic diky za kazdou radu nerad bych udelal neco spatne snad ste me pochopili muj problem. muj mail candymann@seznam.cz dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 podle mě by bylo lepší založit nový topic,než se tu vyptávat ve starém ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
LelekCZ
Budu si pořizovat iphone 4G a chtěl by se zeptat jak je to s tou wifinou a jailbrekrem jestli když ho tam nahraju tak mě nepojede wifi a nikam se nepřipojim
PS: Omlouvám se ale z ostatních témat jsem to jaksi nepochopil
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.