stana82 Odesláno Únor 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 zdravim,mam nainstalovany kmeaw a nejede mi Red Dead Redemption,poustim to pres gaia manager a zkousel jsem to i pres multimana a po najeti vždy cerna obrazovky mam blueray v mechanice jede vam to nekomu ,nebo delam nekde chybu?diky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 yennik Odesláno Únor 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 Zdar, ja s touhle hrou nemam problem (na kmeawu). Jedu to z interniho disku (je tam jeden 7GB soubor) a pouzivam Gaiu. Ta mi sice pri prvnim spusteni zahlasila jakousi chybu (uz si presne nepamatuju jakou) a ze se to pokousi fixnout. Potom jsem to normalne spustil a jelo to. Zkus jeste pouzit ten fix permissions pkg, treba to pomuze. Ma to pomahat nekterym hram kde je jen 'black screen'. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kamikaze.suicide Odesláno Únor 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 ja s tim mam taky problem.. :( kdyz zapnu hru tak mi to pise ze se bude instalovat neco.. a po dokonceni instalace (asi 15 sec) me to hodi zpet do xmb... a nic.. a tak jsem to zkousem asi 10x a furt nic.. a mam Kmean a gaia man. pls poradte.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stana82 Odesláno Únor 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2011 mi to dela presne to same jak tobe,po te instalaci se mi to posere,mozna mame stahlou spatnou verzi instaluje se to u vsech? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 yennik Odesláno Únor 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2011 jj, taky se mi to instalovalo, ale pote vse bez problemu najelo.. musi to jet z interniho disku.. kdyztak zkuste pred spustenim pouzit posledni verzi lv2 patche http://www.fileserve.com/file/tZjDeVj a potom Fix Permissions http://www.fileserve.com/file/fPpVvmX pripadne k tomu jeste posledni verzi multimana, kde jdou pustit nektere hry, kde driv byl black screen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stana82 Odesláno Únor 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 tak porad mi to nejed,mam to na internim disku,zkusil jsem to dat fix premission,noveho multimana ,gaia,rogero a ani pres jeden mi to nejede vždy se mi to vrati do XMB,uz nevim co s tim,jeste me napadlo jestli nemam stahlou nejakou spatnou verzi,napiste mi nekdo komu to jede jak se jmenuje ten blesxxxx a kolik ta hra presne zabira a odkud to stahnul,diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kojikoji Odesláno Únor 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 Mě to jede v pohode na Kmeaw 3.55 a multiMAN 1.15.03.BLES00680..interní disk,originálka v mechanice.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lokim666 Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 zdravim, jak jste dostali ten velky soubor na disk fat32? v total komandru se mi to nedari, diky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nemec30 Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 musíš přes FTP náhrát na interní disk v PS3 tam už 4GB + soubor dáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tusken Odesláno Únor 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2011 Skúste to s CFW od Waninkoka. Ide to bez problémov na Rogero Manager 7.8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
stana82
zdravim,mam nainstalovany kmeaw a nejede mi
Red Dead Redemption,poustim to pres gaia manager a zkousel jsem to i pres multimana a po najeti vždy cerna obrazovky mam blueray v mechanice jede vam to nekomu ,nebo delam nekde chybu?diky za radu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.