Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Red Dead Redemption na kmeaw

stana82

Otázka

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Zdar,

ja s touhle hrou nemam problem (na kmeawu). Jedu to z interniho disku (je tam jeden 7GB soubor) a pouzivam Gaiu. Ta mi sice pri prvnim spusteni zahlasila jakousi chybu (uz si presne nepamatuju jakou) a ze se to pokousi fixnout. Potom jsem to normalne spustil a jelo to. Zkus jeste pouzit ten fix permissions pkg, treba to pomuze. Ma to pomahat nekterym hram kde je jen 'black screen'.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

jj, taky se mi to instalovalo, ale pote vse bez problemu najelo.. musi to jet z interniho disku..

kdyztak zkuste pred spustenim pouzit posledni verzi lv2 patche http://www.fileserve.com/file/tZjDeVj a potom Fix Permissions http://www.fileserve.com/file/fPpVvmX

pripadne k tomu jeste posledni verzi multimana, kde jdou pustit nektere hry, kde driv byl black screen

Odkaz ke komentáři

• 0

tak porad mi to nejed,mam to na internim disku,zkusil jsem to dat fix premission,noveho multimana ,gaia,rogero a ani pres jeden mi to nejede vždy se mi to vrati do XMB,uz nevim co s tim,jeste me napadlo jestli nemam stahlou nejakou spatnou verzi,napiste mi nekdo komu to jede jak se jmenuje ten blesxxxx a kolik ta hra presne zabira a odkud to stahnul,diky

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu