Warpik Odesláno Únor 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 Zdravím pánové :) Jsem na fóru nový, tak doufám že po pár dnech budu vědět více a víc se tady zapojím :) Ale teď k mému problému :) Dnes jsem si koupil svůj první PS3 a hned jak jsem došel domů tak jsem ho updatoval (blbec) Je nějaká možnost downgradu? :) Koupil jsem si 320GB verzi jestli nějak pomůže :-) Předem děkuju za odpovědi :) Jestli už tady takové téma je, omlouvám se, ale nic jsem podobnýho nenašel :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pisina1 Odesláno Únor 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 Zdravím pánové :)Jsem na fóru nový, tak doufám že po pár dnech budu vědět více a víc se tady zapojím :) Ale teď k mému problému :) Dnes jsem si koupil svůj první PS3 a hned jak jsem došel domů tak jsem ho updatoval (blbec) Je nějaká možnost downgradu? :) Koupil jsem si 320GB verzi jestli nějak pomůže :-) Předem děkuju za odpovědi :) Jestli už tady takové téma je, omlouvám se, ale nic jsem podobnýho nenašel :( Zatím se s tím nedá nic dělat, musíš čekat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 smokeflypaper Odesláno Únor 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 ale nezoufej časem to nějak půjde ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Warpik Odesláno Únor 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 cajk :) děkuju, zde už může LOCK :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Warpik
Zdravím pánové :)
Jsem na fóru nový, tak doufám že po pár dnech budu vědět více a víc se tady zapojím :) Ale teď k mému problému :)
Dnes jsem si koupil svůj první PS3 a hned jak jsem došel domů tak jsem ho updatoval (blbec)
Je nějaká možnost downgradu? :) Koupil jsem si 320GB verzi jestli nějak pomůže :-)
Předem děkuju za odpovědi :) Jestli už tady takové téma je, omlouvám se, ale nic jsem podobnýho nenašel :(
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.