majki.mayer Odesláno Únor 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 Ahoj, mám PS3 a teď bych si chtěl pořídit i PSP.Poradíte mi někdo nestranně, které PSP je nejlepší nebo jaké jsou v nich rozdíly? Předem dík..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Únor 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 já bych počkal na nový PSP 2 NGP nebo koupil 2xxx se starou deskou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 custom Odesláno Únor 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 PSP 2k se starou deskou.. Jde odbrickovat a má 2x větší výkon než FATko. PSP 3k má ještě mikrák, taky jde flashnout, ale kdyby se ti něco pojebalo, tak už to nepůjde unbricknout.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukasz Odesláno Únor 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 PSP go! nebo NGP ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Únor 2, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 custom , nevim kde jsi vzal ze ma psp 2000 2x vetsi vykon oproti fat :D Ma sice vetsi pamet ram oproti fat , ale vykonove je to da se rict to same . Jinak osobne bych volil psp go , iso hry na nem jdou uz taky a je nejlip prenositelne . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Keles Odesláno Únor 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 taktiež sa pridávam ku PSPGo. Iso hry dnes idú spustiť skoro na každom FW okrem posledného. Je síce pravda že nie všetky ale u mňa je to asi 90percent čo idú. Pokiaľ by si si kupoval nove v obchode máš dokonca záruku. Pokiaľ si kúpiš staršie aby si si mohol nahodiť CFW už záruku asi mať nebude. Pokiaľ ho kupuješ od niekoho ako som napríklad ja tak nevieš kedy sa ti čo pokazí (kedže ja hrávam tak 4 - 6 hodín denne a svoje PSPčko mám už asi 3 roky). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 custom Odesláno Únor 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 Ah, taky sry, myslel jsem ty RAMky... Ale GO! je o vkusu, mně osobně se to prostě nelíbí a huř se mi to drží... Má to horší displej a nemá to UMD.. Já mám 3k se starší deskou, máš normal flash na 5.03 a mikrák k tomu... Ale zase PSP 2k má nejlepší displej! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Keles Odesláno Únor 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 Prečo myslíš že ma lepší displej. Ja mám síce 2004 ale porovnával som s brachovím psp1004 a nevidel som žiaden rozdiel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mike Vyhul Odesláno Únor 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 být tebou tak jsi koupím klasiku PSP 2004 slim nebo 3004 slim.. Kamarád mě to PSP GO a vyskytl se mu problém s displyem.. Mám PSP 3004 slim a brácha měl dříve 2004 slim a ani u jednoho se nevyskytl problém!! =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frewwww Odesláno Únor 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 Jestli to chces mit originalni (zadny bazar) tak bych sel do psp 3000. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukasz Odesláno Únor 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 Já mam psp go! a žádný problém s displejem nemam. Je to taky o tom jak se kdo k něčemu chová a může se to stát u všech PSP. Možná to vypadá že se to drží blbě ale drží se normálně a hraje se na něm dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
majki.mayer
Ahoj, mám PS3 a teď bych si chtěl pořídit i PSP.Poradíte mi někdo nestranně, které PSP je nejlepší nebo jaké jsou v nich rozdíly?
Předem dík..:)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.