Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PS3 Slim vertikální nebo horizontálně


JohnnyX360

Otázka

Ahoj, nedávno jsem se rozhodl lehce předělat prostor kolem PS3, aby kolem bylo víc místa a když už jsem v tom byl, tak jsem ho postavil vertikálně (na stojáka), aby se zahríval co možná nějméně.

Když jsem ho takhle dal, tak můžu potvrdit, že se zahřívá méně, ale přijde mi, že teď trochu víc hlučí mechanika.

Chci se zeptat jaké máte zkušenosti vy, máte PS3 Slim horizontálně/vertikálně. Co spíš doporučujete a proč, vydíte nějaký riziko pokud je Slim horizontálně (spíš co se týká mechaniky apod., ne, že může spadnout!).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

11 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

2 Domi: vůbec tvůj příspěvěk nechápu : D

Já že jsi napsal PS (beru jako PlayStation nejsou první revize Xbox)

Vím, že PS3 Slim by měla míň topit, ale fakt je, že když hraju (cca 1,5-2hodky), tak to ze slima přímo táhne to vedro ale kamarádova 60gb verze je celkem v pohodě teplo jde jenom z větráků, ale case zůstává chladnej.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

jednoducha odpověď proč naležato a ne nastojato -vetšina ps3 co je nastojato trpí na YLOD protože je vic namahan tišťak okolo procesoru a je tam nepřimy tah na cpu vahou chladiče šikmo dolů a naopak naležato chladič cpu přitlači ještě vlastni vahou cpu k desce ,ale to už se hodně dávno probiralo na zahraničních forech a ve statistice co tenkrat byla převažuje velkym procentem YLOD když je ps3 nastojato a jen zlomek YLOD je u ps3 naležato YLOD= odtržení CPU od zakladní desky (popraskání spojů)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
2 daw11: Diky za radu, když už se o tom tady rozepisuješ, platí třeba to samé i o xboxu? Myslím tím, že se doporučuje, aby ležel.

U Xboxu nemužu posoudit, nevim jestli je u xboxu cpu natvrdo na desce nebo je v patici xbox sem ještě nekuchal . ale jako elektrikař co se tyče tištěnych spoju a chladiču taky by nemel byt cpu namahan šikmym tahem dolu pokud je napajen přimo na desce a je naněm velky a těžky chladič.= nejlepe vždy naležato +si pod konzoli vymyslet nejaky podstavec aby i zespod byl přisun vzduchu (třeba zboku dvěma knihama tak že pod konzoli vznikne dostatečny prostor k cirkulaci vzduchu ale ne zas aby to hyzdilo interier bytu :-) ) nebo chladici podložku z notebooku?? ta už je na každem jak se o konzoli postara tak mu bude sloužit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu