sirhenrik Odesláno Únor 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 Zdravim lidičky mám problém....mám PSP 2004 FW 6.20 TN-C a kdyz spustím v Prometheus ISO Loader hru s koncovkou CSO tak se mi vypne na tvrdo celé PSP...když převedu tuto hru do ISO v CsotoDax ...a zapnu udělá to to samé..nevím si už rady....může mi někdo poradit veškeré ISO hry stáhnuté z Internetu ale jedou...Problém je pouze u CSo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sirhenrik Odesláno Únor 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 Ještě dodám že když to spustím v jiném driveru myslím že se jmenuje M30 tak to vůbec nefunguje :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Genesis Odesláno Únor 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 M33 Driver nefacha na TN ... pouzivej N9660 E: Nebo zkus TN-A nebo TN-B E: nebo zkus Open Idea Iso Loader. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.