urbi007 Odesláno Únor 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 Ahoj všem prosím o radu jak zkopíruju a poté vyplím org. hru na xbox. Zkoušel jsem udělat iso ale nevidí to ostaní soubory. Když dam v imgburnu vytvořit iso tak to má 217 MB což je nesmysl. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Únor 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 Jednoduše s běžně dostupným sowtware a hardware udělat zálohu DVD s originální hrou nejde. Pokud ji nechceš kupovat, je nutné ji stáhnout a vypálit image... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stepus Odesláno Únor 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 orgosku normalne neokopcis potrebujes bud upravenou mechaniku v pc (aby cetla skryte xboxove soubory) a nebo rozdelat xko a pres mechaniku v xku ktera umi skryta data precist a potom vhodnym softem ji zalohujes pak uz jen staci opatchovat a pres jakoukoliv mechaniku v imgburnu vypalit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 snake33 Odesláno Únor 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 Doplňující otázka. A když mám pálenou hru na DVD +DL a chtěl bych jí zkopírovat, to taky nejde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 magnum Odesláno Únor 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 Doplňující otázka. A když mám pálenou hru na DVD +DL a chtěl bych jí zkopírovat, to taky nejde? to uz jde, musis si vytvorit obraz z dvd treba v IMGBurn, zkontrolovat v ABGX360 a vypalit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 snake33 Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 Aha, pohoda THX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
urbi007
Ahoj všem
prosím o radu jak zkopíruju a poté vyplím org. hru na xbox.
Zkoušel jsem udělat iso ale nevidí to ostaní soubory. Když dam v imgburnu vytvořit iso tak to má 217 MB což je nesmysl.
Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.