Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Error reading disk při hraní her.

DarkmatchCZE

Otázka

Zdravím mám problém. Mám v PS3 CFW Kmeaw a funguje ok. Ale když třeba hraju Formuli 1 tak mě to u 9. závodu napíše: Error reading disk. To samé se mě dělá u nových WRC, ale trochu jinak. Když jezdím šampionát tak ujedu jeden závod a když dám načíst další tak to hodí zase tu chybu, ale co je divné je to, že když hru vypnu a opět jí zapnu tak ujedu zase 1 závod (ten který se nemohl načíst) a znovu to hodí tu chybu. A navíc ještě u nějakých her mám problém s tím, že když je zapnu tak se začnou načítat, tak se nedočkám že by se načetli. Tak jestli mě někdo s tím můžete pomoc? Děkuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Taky se hlásím, taky mi to dělá u WRC a rád bych to vyřešil... :(

A ještě mi to dělalo u DiRT 2 hned na první načítací obrazovce... tam to řeší přetažení na interní hdd.. Ale u WRC by tento problém být neměl - celá hra nemá ani ty 4GB.

Odkaz ke komentáři

• 0

Trošku to tady oživím, třeba někdo ví, jak na to. WRC mi dělá to samé, sice nepravidelně, ale celkem často, když dojedu závod, hodí to hlášku "error read disc", hru musím vypnout, konzole se resetuje, třikrát to pípne... celkem nemilé :) Zná někdo řešení? :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu