oboda7 Odesláno Únor 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 stáhl jsem si tento program (warez), v iP funguje dobře, akorát nevim jak nahrát data na nikeplus.......nemá s tim někdo zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pozitro Odesláno Únor 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 v nastavení si založ účet na nikeplus a akorát povol synchronizaci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 oboda7 Odesláno Únor 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 a nejde to nějak offline.....vim že tma je synchronizace, ale já mám vypnutej přístup na síť (internet od operátora), ptž mi kažkou chvíli skáče nějaká aplikace na net a žere to prachy....jako jestli je nějakej jinej způsob, prostě zapojit přes usb do pc a uploadnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Únor 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 To nemas WiFi?... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 oboda7 Odesláno Únor 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 1. zapoměl sem dodat že mi v iP wifina trochu blbne.. 2. pokud myslíš jako wifi, kam bych se mohl napojit na ten tam mmntálně ne 3. ptám se jak to tam nahrát offline, třeba pomocí usb atd. pokud tam možbost je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
oboda7
stáhl jsem si tento program (warez), v iP funguje dobře, akorát nevim jak nahrát data na nikeplus.......nemá s tim někdo zkušenosti?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.