Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Jak změnit ios aby mi hra jela?

=>*SQUITTER*<=

Otázka

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

a jsi si jisty ze je to nastavenim? IOS si muzes nainstalovat pres WAD MANAGER...ale davej si bacha...takhle vznika nejvice cihlicek :) napada me jestli nemas nahodou NTSC verzi...pak v USB GX by ti v nastaveni u hry (jak se toci to DVD tak das SETTINGS) pomohlo nastavit v sekci GAME LOAD ... VIDEO MODE na FORCE PAL 50 / 60

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

Stejný problém mám s CoD:Black Ops. vyberu v loaderu hru, na obrazovce mi naskoci popis hry. Pro hraní stisknout A, pro zpět B, a když dám 1, tam mi naběhne config a vybehne mi nastavení hry, jazyka hry, .. a v neposlední řadě taky výběr ios. vyberu ios, zmacknu A a parim

Odkaz ke komentáři

• 0
a jsi si jisty ze je to nastavenim? IOS si muzes nainstalovat pres WAD MANAGER...ale davej si bacha...takhle vznika nejvice cihlicek :) napada me jestli nemas nahodou NTSC verzi...pak v USB GX by ti v nastaveni u hry (jak se toci to DVD tak das SETTINGS) pomohlo nastavit v sekci GAME LOAD ... VIDEO MODE na FORCE PAL 50 / 60

Díky moc! Bylo to opravdu tím! NTSC verze - změna na force pal 60! Posílám thx!

@rosik4 - Jj, díky, zkusím to takhle, jakmile nainstaluju Black Ops :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu