=>*SQUITTER*<= Odesláno Únor 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 Mám problém s hrou Punch Out - při spuštění klasicky černá obrazovka. Jak změním ios (potřebný je ios53) aby mi hra jela? - Mění se ve wad manageru, nebo se to dá změnit i v usb gx loaderu ??? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pes.vboude Odesláno Únor 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 Jaký máš Firmware? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 =>*SQUITTER*<= Odesláno Únor 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 Mám 4.2 ... všechny hry přes gx loader běži v pohodě až na tuto ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hexer Odesláno Únor 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 a jsi si jisty ze je to nastavenim? IOS si muzes nainstalovat pres WAD MANAGER...ale davej si bacha...takhle vznika nejvice cihlicek :) napada me jestli nemas nahodou NTSC verzi...pak v USB GX by ti v nastaveni u hry (jak se toci to DVD tak das SETTINGS) pomohlo nastavit v sekci GAME LOAD ... VIDEO MODE na FORCE PAL 50 / 60 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rosik4 Odesláno Únor 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 Stejný problém mám s CoD:Black Ops. vyberu v loaderu hru, na obrazovce mi naskoci popis hry. Pro hraní stisknout A, pro zpět B, a když dám 1, tam mi naběhne config a vybehne mi nastavení hry, jazyka hry, .. a v neposlední řadě taky výběr ios. vyberu ios, zmacknu A a parim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 =>*SQUITTER*<= Odesláno Únor 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 a jsi si jisty ze je to nastavenim? IOS si muzes nainstalovat pres WAD MANAGER...ale davej si bacha...takhle vznika nejvice cihlicek :) napada me jestli nemas nahodou NTSC verzi...pak v USB GX by ti v nastaveni u hry (jak se toci to DVD tak das SETTINGS) pomohlo nastavit v sekci GAME LOAD ... VIDEO MODE na FORCE PAL 50 / 60 Díky moc! Bylo to opravdu tím! NTSC verze - změna na force pal 60! Posílám thx! @rosik4 - Jj, díky, zkusím to takhle, jakmile nainstaluju Black Ops :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rosik4 Odesláno Únor 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 na Black ops je to ios 223 nebo 224 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hexer Odesláno Únor 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2011 Díky moc! Bylo to opravdu tím! NTSC verze - změna na force pal 60! Posílám thx!@rosik4 - Jj' date=' díky, zkusím to takhle, jakmile nainstaluju Black Ops :)[/quote'] Ja uz to zazil tolikrat :D spis by me zajimalo proc GX neprepl automaticky na PAL... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rosik4 Odesláno Únor 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2011 A dá se někde nastavit, pro všechny hry aby se mi deafultně pouštěli iosem 224 a ne 249? Umím to nastavit u každý zvlášť, ale to je na dlouho :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
=>*SQUITTER*<=
Mám problém s hrou Punch Out - při spuštění klasicky černá obrazovka. Jak změním ios (potřebný je ios53) aby mi hra jela? - Mění se ve wad manageru, nebo se to dá změnit i v usb gx loaderu ??? Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.