=>*SQUITTER*<= Odesláno Únor 2, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 2, 2011 Mám problém s hrou Punch Out - při spuštění klasicky černá obrazovka. Jak změním ios (potřebný je ios53) aby mi hra jela? - Mění se ve wad manageru, nebo se to dá změnit i v usb gx loaderu ??? Díky Citovat
0 =>*SQUITTER*<= Odesláno Únor 2, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Únor 2, 2011 Mám 4.2 ... všechny hry přes gx loader běži v pohodě až na tuto ... Citovat
0 Hexer Odesláno Únor 2, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 2, 2011 a jsi si jisty ze je to nastavenim? IOS si muzes nainstalovat pres WAD MANAGER...ale davej si bacha...takhle vznika nejvice cihlicek :) napada me jestli nemas nahodou NTSC verzi...pak v USB GX by ti v nastaveni u hry (jak se toci to DVD tak das SETTINGS) pomohlo nastavit v sekci GAME LOAD ... VIDEO MODE na FORCE PAL 50 / 60 Citovat
0 rosik4 Odesláno Únor 2, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 2, 2011 Stejný problém mám s CoD:Black Ops. vyberu v loaderu hru, na obrazovce mi naskoci popis hry. Pro hraní stisknout A, pro zpět B, a když dám 1, tam mi naběhne config a vybehne mi nastavení hry, jazyka hry, .. a v neposlední řadě taky výběr ios. vyberu ios, zmacknu A a parim Citovat
0 =>*SQUITTER*<= Odesláno Únor 2, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Únor 2, 2011 a jsi si jisty ze je to nastavenim? IOS si muzes nainstalovat pres WAD MANAGER...ale davej si bacha...takhle vznika nejvice cihlicek :) napada me jestli nemas nahodou NTSC verzi...pak v USB GX by ti v nastaveni u hry (jak se toci to DVD tak das SETTINGS) pomohlo nastavit v sekci GAME LOAD ... VIDEO MODE na FORCE PAL 50 / 60 Díky moc! Bylo to opravdu tím! NTSC verze - změna na force pal 60! Posílám thx! @rosik4 - Jj, díky, zkusím to takhle, jakmile nainstaluju Black Ops :) Citovat
0 rosik4 Odesláno Únor 2, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 2, 2011 na Black ops je to ios 223 nebo 224 Citovat
0 Hexer Odesláno Únor 3, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 3, 2011 Díky moc! Bylo to opravdu tím! NTSC verze - změna na force pal 60! Posílám thx!@rosik4 - Jj' date=' díky, zkusím to takhle, jakmile nainstaluju Black Ops :)[/quote'] Ja uz to zazil tolikrat :D spis by me zajimalo proc GX neprepl automaticky na PAL... Citovat
0 rosik4 Odesláno Únor 3, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 3, 2011 A dá se někde nastavit, pro všechny hry aby se mi deafultně pouštěli iosem 224 a ne 249? Umím to nastavit u každý zvlášť, ale to je na dlouho :) Citovat
Otázka
=>*SQUITTER*<=
Mám problém s hrou Punch Out - při spuštění klasicky černá obrazovka. Jak změním ios (potřebný je ios53) aby mi hra jela? - Mění se ve wad manageru, nebo se to dá změnit i v usb gx loaderu ??? Díky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.