Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

IPAD JAILBREAK Redsn0w 0.9.6 b4 chyba :((

Sike

Otázka

Nazdar zdravim lidi :) Tak jsme se rozhodl ze kdyz jsem si jailbreaknul verzi 4 ze zvladnu i tu nejnovejsi tak sem se dotoho pustil vse delal podle navodu a po dokonceni jsme klikl na ipadu na CYDIA a ta se otevrela a zavrela jakoby, proste to nenajelo, kdyz najednu na safari taky jakoby najede a vypne neotevre se cela. Tak sem si rekl udelam to znova podle navodu, stahl jsem znova Redsn0w 0.9.6 b4 a 4.2.1 verzi a pustil se dotoho znova :( kdyzto ejhle, pri asi 8 kroku kdy se spousti Redsn0w 0.9.6 b4 a vybral instalici CYDIA tak se mi napise ze PROGRAM PRESTAL PRACOVAT :( ted mam v ipadu verzi 4.2.1 a neni tam cydia nic :( co mam delat? doufam ze sem to neodelal :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
cydia ti nefungovala,protože tam zustal stary JB,a restarrtoval jsi iPad,udělej si restore,udělej to normálně přes nejnovší redsn0w,a nevypínej iPad

Hodis mi prosimte link? Delal jsem to podle navodu na : http://www.tcgeeks.com/ipad-jailbreak-4-2-1-redsnow/ a nejde mi to :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu