toki100 Odesláno Únor 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 Call of Duty: Black Ops - First Strike mužete mi řict co to je najelo mi to tedka po nake odehrni multiplayeru že si to mužu zakoupit za 1200 pointu jsou to nake nove mapy vylepšeni pro hrače mody nebo co? stoji to zato to koupit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 David32 Odesláno Únor 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2011 je to 5 nových map a když napíšeš na google call of duty black ops first strike tak se dozvíš víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 magnum Odesláno Únor 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2011 a obsahuje to i nejaky novy kampane? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Únor 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2011 a obsahuje to i nejaky novy kampane? http://lmgtfy.com/?q=call+of+duty+black+ops+first+strike Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
toki100
Call of Duty: Black Ops - First Strike
mužete mi řict co to je najelo mi to tedka po nake odehrni multiplayeru že si to mužu zakoupit za 1200 pointu jsou to nake nove mapy vylepšeni pro hrače mody nebo co? stoji to zato to koupit?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.