Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Kmeaw 3.55 + Gaia Manager - zamzrá


LukášST

Otázka

Zdravím,

v pondělí jsem si nahrál CFW Kmeaw 3.55 vytvořenou pomocí CMFv11b. Dále jsem použil Gaia manager pro FTP přenos. Všechno fungovalo jak má. Hry na HDD šli v pohodě nahrát, spustit a hlavně v pořádku hrát. V pondělí jsem hrá celej den GT5, večer se to při ukládání kouslo. Musel jsem vytáhnout napájecí kabel aby se PS vyplo, zajímavé řešení. No pomohlo, PS jsem zapnul, GT5 spustil, ale save nikde, nevadí zahraju zejtra znova. V úterý to šlo normálně v pohodě bez záseku. Ve středu došlo k situaci kdy se mi to seklo již při spouštění Mafie 2, říkám a asi špatná Mafie, tak jsem neváhál, kabel ven, zpátky, zapnout, gaia manager, mafia 2, potvrdit, spustit a zcela překvapen hraje! Hrál jsem hrál jsem. Večer vypnul. Dneska mám dopoledne čas, že si zahraju zase Mafii, no a s mojí překvapeností se mi podařilo do gaia normálně najet, ale po potvrzení mafia 2 se PS seklo, říkám asi jěště po ránu spí. Opět to zdlouhavý kolečko zapínání, ale nastal problém už při spouštění gaia, kdy se PS ocitne na černé obrazovce a stojí. Nikdo s ním nehne.

Teď babo raď!

Mám PS3 Slim 250GB, kmeaw 3.55 z CMFv11b a gaia managera. Demo hrát jde, originálku jsem nezkoušel.

Díky za jakýkoliv nápad, myšlenku, návrh, pomoc a nebo i příspěvek, že jsem totální lama co si neumí něco nastavit (asi). :cheesygrin:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

11 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Gaia manager jsem měl 2.02 staženou zde z fora, nyní jsem updatoval na 2.07, už to jde, za chvíli zkusím hrát a uvidím. Každopádně mi nejde udělat CFW přes CFM v1.3, při kliknutí na create custom 3.55 fw, mi vyskočí chyba o ladění JIT nebo co a aplikaci musím přes správce úloh zavřít :( zkusím stáhnout CFM odjinud.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

saza: Bylo by realne mozny ,kdyby si nekam upnul svoji verzi : Kmeaw 3.55 ? Urcite by to potesilo i jiny zde na foru.

Na nejakej server kde se to dobre stahuje : multiupload , ulozto .atd.Taky stim mam nekdy problem,ze se me to u slimka proste kousne ... :_(

Nebo lepe udelat navod na : Custom Modified Firmware Maker v1.4 co kam dat ,co nejlepe s cim bezi tak,aby to pekne slo i ostatnim :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Me by spis zajimalo kde se da sehnat aplikace kam se da : VL2 atd. Proste si vytvorit vlastni FW s nejnovejsima vlastnostma.

Treba : VL2 V9 - kmeaw 3.55

http://www.ps3-hacks.com/2011/02/05/more-ps3-linux-linux-via-asbestos-on-cfw-3-55/

Tady se instaluje na FW 3.55 linux a je prej potreba LV2 Patcher v9 proste by bylo fajn rovnou dat LV2 na pevno i a udelat nejakou verzi,ktera uz nezamrza ! Mam stale prvni verzi tak me to nekdy stve.Vim ze tady nekdo psal,ze si udelal FW pres 1.4 a ma klid.Tak bych ji taky vytvoril,ale nejradsi ,kdyby uz to melo v sobe vse nej a jelo to v pohode.Kazdopadne jsem rad,ze na ps3 pojede linux :)

eDIT: Tak to funguje nainstaloval jsem si FW pres 1.4 / Vytvoril jsem si kmeaw 3.55 , a stahl veci pro linux a urcite to funguje.Linux soubory zatim nemam,ale jsem rad. ( mam tam tabulku - zapnout LINUX ,kdyz dam VL2 V9.

Tak pak lidi napiste jak to jede :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu