Millo_CZ Odesláno Únor 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2011 Čau, jak mám teď psp 1000, všim sem si, že má míň default backround barev... nejde to nějak rozšířit o barvy psp 2000 ? Nerad bych zasahoval do flash0. Thx! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Millo_CZ Odesláno Únor 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2011 sorry za spam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pítr Odesláno Únor 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2011 to fakt nejde :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raz3r Odesláno Únor 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2011 2 pítr: Omyl, jde to, viz: http://psp.novinky.org/view.php?nazevclanku=slim-colors-patch-v2-plugin&cisloclanku=2008100018 2 Millo_CZ: Jinak než zásahem do flash0 to nejde. Ale pokud vše uděláš podle návodu tak ti brick nehrozí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Millo_CZ Odesláno Únor 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2011 Já vím, taky jsem ten zásah udělal. Celkem mě udivuje že jediný .bmp obrázek dokáže takovou změnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.