Gax883 Odesláno Únor 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2011 ahoj. chtěl bych se zeptat koupil sem nabijecí baterii(nějaká za 400kč) z JRC GAMEu a nějáká výdrž má bejt 30hodin a mě sotva vydrží 3hodiny nevíte co stim? play a change kabel mám a záruku sem bohužel stratil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sovicky Odesláno Únor 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2011 asi špatně naformatovaná!!!!to trvá pár nabití!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Únor 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2011 ahoj. chtěl bych se zeptat koupil sem nabijecí baterii(nějaká za 400kč) z JRC GAMEu a nějáká výdrž má bejt 30hodin a mě sotva vydrží 3hodiny nevíte co stim? play a change kabel mám a záruku sem bohužel stratil O tomto se tady už psalo , že si na to lidi stěžují a nemá cenu to kupovat . Nejlepší a nejspolehlivější jsou nabíjecí tužkovky . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frewwww Odesláno Únor 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2011 k tomu existuje nabijeci baterka? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Únor 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2011 k tomu existuje nabijeci baterka? :) Ano,ale je to individuální,někomu funguje v pořádku a někomu (např. mě to funguje max. půl hodiny). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lojkas Odesláno Únor 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 nemas jednoduzsi si koupit nabijecku a baterky ? kdyz koupis kvalitni baterky s velkou vydrzi tak ti to vydrzi hodne dlouho, tu mas napr nabijecku+baterky http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514007C0BK000Y5D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gax883 Odesláno Únor 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 takže ta baterka začala být náladová někdy jede 3hodiny a někdy jen 30minut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Únor 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 takže ta baterka začala být náladová někdy jede 3hodiny a někdy jen 30minut Opět potvrzeno že je nemá cenu kupovat a nejlepší je používat nabíjecí tužkovky . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 magnum Odesláno Únor 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 ja pouzivam microsoftackej akumulator a zatim si nemuzu stezovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tom84cz Odesláno Únor 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 ja ji taky kupoval a hned reklamoval je k nicemu ta z jrc ale origos ta mi drzela dobre.ted mam normal nabijeci tuzkovky a parada. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 foruman Odesláno Únor 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2011 Úplně nejlepší je si to předělat na napájecí adapter s ultra-slaboučkým kablíkem. Už to takhle používám půl roku a nemůžu si to vynachválit. Nijak to nepřekáží, nemusím nabíjet a pořizovat baterky (nehledě na to, že se sami vybíjejí) a hlavně ! nikdy se mi nestane, že mi v tom nejlepší baterky vypovědí službu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Gax883
ahoj. chtěl bych se zeptat koupil sem nabijecí baterii(nějaká za 400kč) z JRC GAMEu a nějáká výdrž má bejt 30hodin a mě sotva vydrží 3hodiny nevíte co stim?
play a change kabel mám
a záruku sem bohužel stratil
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.