David007 Odesláno Únor 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2011 Lidi prosím vás kopil jsem si kinect a chce to po mě update, ale z livka mi to stáhnout nejde(něco s portama nebo tak něco) a když to dám na flashku nebo vypálím na CD tak mi to taky nejde. Co teď? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Únor 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2011 http://support.xbox.com/en-gb/pages/xbox-360/how-to/update-xbox-360/system-updates.aspx Odtud si stáhni nový update dashboardu, rozbal a hoď na flešku. Jen takový dotaz, strkáš tam tu flešku správně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Únor 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2011 Lidi prosím vás kopil jsem si kinect a chce to po mě update, ale z livka mi to stáhnout nejde(něco s portama nebo tak něco) a když to dám na flashku nebo vypálím na CD tak mi to taky nejde. Co teď? Záleží na tom,jaký DB tam chceš dávat . Jestli je stejný co máš v xboxu , tak to nejde . Musíš mít minimálně 12611 , nebo 12625 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 David007 Odesláno Únor 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2011 Záleží na tom,jaký DB tam chceš dávat . Jestli je stejný co máš v xboxu , tak to nejde . Musíš mít minimálně 12611 , nebo 12625 . DB mám 12625, ale když zapojím kinect nebo tam dám nějakou kinect hru tak to po mě chce další update. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 David007 Odesláno Únor 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2011 http://support.xbox.com/en-gb/pages/xbox-360/how-to/update-xbox-360/system-updates.aspxOdtud si stáhni nový update dashboardu, rozbal a hoď na flešku. Jen takový dotaz, strkáš tam tu flešku správně? Jen takový dotaz, ono to jde i jinak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Únor 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2011 DB mám 12625, ale když zapojím kinect nebo tam dám nějakou kinect hru tak to po mě chce další update. Tak je to přesně jak jsem psal . Nejde ti update DB , protože už ho máš stejný a žádný novější neexistuje . Proč ti ale kinect nejde spustit nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Únor 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2011 Jen takový dotaz, ono to jde i jinak? Jo jde a stalo se mi to s usb klíčenkou: http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=105140006000000PDZ&Search=usb%20kl%ED%E8&SearchType=1 Jde tam strčit dvěma způsoby :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sleepy Odesláno Únor 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 Hra ti nesla spusti preto, lebo sice aj ked si nahodil 12625, ale nenahodil si komplet DB, lebo si nemal miesto na na pamatovom mediu. -> Uvolni miesto (192MB) a updatni opat. => Kinect hra sa bez problemu spusti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
David007
Lidi prosím vás kopil jsem si kinect a chce to po mě update, ale z livka mi to stáhnout nejde(něco s portama nebo tak něco) a když to dám na flashku nebo vypálím na CD tak mi to taky nejde. Co teď?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.