adamek112 Odesláno Únor 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2011 takže ja když zapnu mafii2 přes crack vyhodí mi toto nevím co s tím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bELodY Odesláno Únor 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2011 Přesně to mi to taky píše :( Nejdříve jsem dostahoval všechny .dll soubory a pak napsalo toto) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Únor 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2011 takže ja když zapnu mafii2 přes crack vyhodí mi toto nevím co s tím Přesně to mi to taky píše :( Nejdříve jsem dostahoval všechny .dll soubory a pak napsalo toto) kluci vy si dejte facku kdyz uz ani crackovat neumite :D :D taky se to nehazi sem...ale do slozky PC :/ taky musite cumet jestli tam ten soubor .exe vubec je :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bELodY Odesláno Únor 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2011 Ještě jednou a pro blbce prosím :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Únor 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2011 Ještě jednou a pro blbce prosím :D ty vole :D :D no na tom obrazku co tady je vidi slozku pc tak do ni se hazi crack..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bELodY Odesláno Únor 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2011 Jo, to udelam a napise to tu chybu kde je jen zavřít/neodesílat :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Únor 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2011 Jo, to udelam a napise to tu chybu kde je jen zavřít/neodesílat :( a vymazal jsi crack v ty slozce se hrou kde nema bejt?to odinstaluj a nainstaluj znova ....a hod crack spravne...a kdyz to nepujde zkus jinek crack... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamek112 Odesláno Únor 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2011 jo už to jakoby jede ale jak tam ze začátku naběhne ten obrázek tak potom mi nějak zružový obrazovka prostě takový mix barev Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Únor 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2011 jo už to jakoby jede ale jak tam ze začátku naběhne ten obrázek tak potom mi nějak zružový obrazovka prostě takový mix barev zkus ovladace na grafiku....preinstalovat/nebo nainstalovat novy....pripadne jeste DirectX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamek112 Odesláno Únor 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2011 jaký si mám nainstalovat direct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Únor 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2011 tato hra jede na nvidii psyhx(bez ni to nejede),pokud máš ATI,tak stáhni z stránek nvidie,pokud máš nvidii,tak si to taky stáhni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamek112 Odesláno Únor 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2011 jo ale je tu problém mam int. grafickou kartu psyhx samozřejmě nainstalovaný mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Únor 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2011 pokud máš integrovanou,tak si moc nezahraješ(bude se ti to lagovat),a možná ty ružve skvrny jsou kvuli tomu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Únor 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2011 To je zlo! :D Rovnou to odinstaluj, protože na int. grafárně to fakt nerozjedeš :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.