Venushja Odesláno Únor 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2011 Zdravim ... Mam tu takovou otazku ... Jde vytvorit nejak vlastni eboot ? Btw pres program PBP Unpacker mi to v PSP pise Unresponded data nebo nejak tak, takze to nejde sputit :-( Nevite nekdo nejakej navod nebo neco takovyho ? Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Únor 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2011 Vytvořit jde, ale musíš umět programovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Venushja Odesláno Únor 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 Vytvořit jde, ale musíš umět programovat... To me doslo ze programy za me neudelaj vsechno... Takze vypada to ze o tom neco vis tak me to prosimte vic popis... Nenasel sem prave na netu nic co by me pomohlo , ani jaky algorytmy pouzivat pro zabaleni ... takze pokud o tom neco vis tak mi napis PM kde ziskam vic informaci. Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Venushja
Zdravim ... Mam tu takovou otazku ...
Jde vytvorit nejak vlastni eboot ? Btw pres program PBP Unpacker mi to v PSP pise Unresponded data nebo nejak tak, takze to nejde sputit :-( Nevite nekdo nejakej navod nebo neco takovyho ?
Dekuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.