Venushja Odesláno Únor 3, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 3, 2011 Zdravim ... Mam tu takovou otazku ... Jde vytvorit nejak vlastni eboot ? Btw pres program PBP Unpacker mi to v PSP pise Unresponded data nebo nejak tak, takze to nejde sputit :-( Nevite nekdo nejakej navod nebo neco takovyho ? Dekuji Citovat
0 zozy Odesláno Únor 4, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 4, 2011 Vytvořit jde, ale musíš umět programovat... Citovat
0 Venushja Odesláno Únor 5, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Únor 5, 2011 Vytvořit jde, ale musíš umět programovat... To me doslo ze programy za me neudelaj vsechno... Takze vypada to ze o tom neco vis tak me to prosimte vic popis... Nenasel sem prave na netu nic co by me pomohlo , ani jaky algorytmy pouzivat pro zabaleni ... takze pokud o tom neco vis tak mi napis PM kde ziskam vic informaci. Dik Citovat
Otázka
Venushja
Zdravim ... Mam tu takovou otazku ...
Jde vytvorit nejak vlastni eboot ? Btw pres program PBP Unpacker mi to v PSP pise Unresponded data nebo nejak tak, takze to nejde sputit :-( Nevite nekdo nejakej navod nebo neco takovyho ?
Dekuji
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.