Pasta Odesláno Srpen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 Tak sem tam dal tenhle cf pomocí pandory....ale když na kartu nakopíruju nakou iso hru...tak se mi v psp prostě nezobrazí:-( a to sem to zkoušel nakopírovat zkoro všude:-( nevíte jak to mam zprovoznit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Srpen 28, 2007 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 Naformatuj kartu v psp , a hry davej do slozky ISO na rootu karty , vsecko je to v topiku pro zacatecniky :) Ty slozky se tam po naformatovani sami vytvori Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pasta Odesláno Srpen 28, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 Naformatuj kartu v psp , a hry davej do slozky ISO na rootu karty , vsecko je to v topiku pro zacatecniky :)Ty slozky se tam po naformatovani sami vytvori no to už sem zkoušle a nic..prostě mi to tam tu gamesku neukaže:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Srpen 28, 2007 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 mas ji rozbalenou ? musi byt bud ve formatu iso , nebo cso . taky zkuz zkratit nazev toho isa ci cso to nekdy pomuze... a taky si urcite nastav recovery , podle topiku pro zacatecniky , myslim aspon ze to tam je :D Nebo mozna jeste v easy recovery tutorialu to je :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Srpen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 blbost, PSP ukazuje vse co je ve slozkach ISO, GAME(XXX) v aplikacich.. at tam das treba prazdnou slozku - bude to sice corrupted data, ale ukaze ti to.. takze to davas asi blbe.. hele udelej screen.. root je treba X:\ proste koren ;) "nejvyssi cast, hlavni adresar" - dalo by se rici.. EDIT: j jeste jak tu rika romeno, nesmi to byt dlouhy nazev a nedoporucuji ani mezery pokud ti to nejde, zkus tomu dat nazev stylu a.iso.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marr Odesláno Srpen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 Tak co jede ti to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rada Odesláno Srpen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2007 přesně tohel se mi stávalo filmy šly šlo všechno kromě her a taky jsem nevěděl čím to je ale dal jsem si tam CF 3.51 a jdeto bez problémů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rada Odesláno Srpen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2007 zkus si tam dát 3.51 anapiš jak to dopadlo jinak já jsem to ještě dal přez recovery na 1.50 a pak až na 3.51 prostě to vyzkoušej a napiš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Pasta
Tak sem tam dal tenhle cf pomocí pandory....ale když na kartu nakopíruju nakou iso hru...tak se mi v psp prostě nezobrazí:-( a to sem to zkoušel nakopírovat zkoro všude:-( nevíte jak to mam zprovoznit?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts