vena1893 Odesláno Únor 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2011 Ahoj potřeboval bych vedět co mám udělat aby mi jely ISO hry?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 michat Odesláno Únor 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2011 podivat se do tutoriálů..!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vena1893 Odesláno Únor 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2011 koukal sem ale nechápu to :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 IDMW Odesláno Únor 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2011 Co na tom nechápeš.? Prostě nakopíruješ HBl na root. A Eboot zkopíruješ do GAME.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vena1893 Odesláno Únor 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2011 co je to HBl a Eboot? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Únor 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2011 Lock. Jestli v 16 letech neumis cist a nechapes dost jasne a pro blbecky popsany tutorial, pak by jsi na to PSP ani nemel sahat a vlastne by te ani nemeli poustet k PC, pac neco bude v neporadku v tve hlave. Anebo jsi jen liny - v tom pripade si za takove dotazy zaslouzis ban, at se trochu naucis hledat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
vena1893
Ahoj potřeboval bych vedět co mám udělat aby mi jely ISO hry??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts