kure221 Odesláno Únor 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2011 Ahoj, určitě všichni znáte převelice zabugovanou hru gothic 3 vím je to dost hrozné, ale podle mě je to hra s obrovským potenciálem, chtěl bych si já zahrát, kdysi dávno jsem tu optimalizaci dost řešil, ale nidky se mi nepovedlo to zprovoznit na 100%, teď se k tomu znova vracím, a doufám že se to povede :) , prosím o všechny rady ke gothicku 3 a jeho optimalizaci, díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Únor 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 Pockej a resis optimalizaci nebo bugy?Vis ze to sou 2 odlisny veci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kure221 Odesláno Únor 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 Pockej a resis optimalizaci nebo bugy?Vis ze to sou 2 odlisny veci? Optimalizaci....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.