TYHO1468624619 Odesláno Únor 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2011 Můžu se zeptat mám nový LT+ a stahnul jsem si NFS HP a vypalil ale v xboxu mi to nejde. kde je problém? dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Únor 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2011 Problem je v tom, ze si hru nepatchol v abgx, kedze ta hra ma ochranu AP2.5...o tom si sa tu este nedocital??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TYHO1468624619 Odesláno Únor 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2011 dočetl ale zapomnel jsem na to dík moc za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Únor 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2011 dočetl ale zapomnel jsem na to dík moc za pomoc Zapomněl jsi ale že se tady psalo o tom , že se má iso programem ABGX kontrolovat nejenom kvůli AP25 , ale POKAŽDÉ ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Linuxik Odesláno Únor 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2011 Zapomněl jsi ale že se tady psalo o tom , že se má iso programem ABGX kontrolovat nejenom kvůli AP25 , ale POKAŽDÉ ! Jo a pro levy proud ABGX jde prelozit i na Linuxu. jinak plny souhlas :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
TYHO1468624619
Můžu se zeptat mám nový LT+ a stahnul jsem si NFS HP a vypalil ale v xboxu mi to nejde. kde je problém? dík
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.