pedrito Odesláno Únor 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2011 Mám PS3 a nenačítá mi cd. Může mi někdo pomoct? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zd-x Odesláno Únor 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2011 dvd a blu-ray jede? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pedrito Odesláno Únor 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 Nenačítá vůbec nic.Může to být čočkou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Domi_CZ Odesláno Únor 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 Nenačítá vůbec nic.Může to být čočkou? Může ale nemusí to bejt zrovna laser Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Únor 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2011 Z 90% je to laserem investice 1700,-- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pedrito
Mám PS3 a nenačítá mi cd. Může mi někdo pomoct? Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.