Frewwww Odesláno Únor 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2011 Chtel jsem se zeptat koupil jsem si hru v obalu hry je papirek na bonusovy mapy je tam u toho kod kam ho mam zadat? Projel jsme cele menu hry nic jsem nenasel kam bych to mohl zadat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dassman Odesláno Únor 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2011 Ve hře při najetí na multiplayer by se tě to mělo samo zeptat či případně jdi do Menu X-BOXu a dej Redeem Code Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lubosek98 Odesláno Únor 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2011 zapni xbox,zmačkni to velke tlačitko X uprostřed ovladače a zajed doleva a dam zajed to redeem code a tam ten kod napišeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lubosek98 Odesláno Únor 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2011 Ve hře při najetí na multiplayer by se tě to mělo samo zeptat či případně jdi do Menu X-BOXu a dej Redeem Code blbě to pišeš NE x-box 360 ale bez pomlčky takhle xbox 360 nikde se ta pomlčka nepiše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dassman Odesláno Únor 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2011 blbě to pišeš NE x-box 360 ale bez pomlčky takhle xbox 360 nikde se ta pomlčka nepiše A co je tobě do toho jak to píšu? Laskavě se drž tématu a nepiš sra***!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Frewwww
Chtel jsem se zeptat koupil jsem si hru v obalu hry je papirek na bonusovy mapy je tam u toho kod kam ho mam zadat? Projel jsme cele menu hry nic jsem nenasel kam bych to mohl zadat.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.