Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Red Orchestra 2


VOndy1468624023

Recommended Posts

Tripwire Interactive nedávno uspořádali novinářskou předváděčku své vojenské akce Red Orchestra 2, která slibuje souboje pro čtyřiašedesát hráčů a vůbec nejrealističtější podání 2. světové války, jaké se v hrách kdy objevilo. Ačkoliv šéf Tripwire je veselá kopa a rád mezi řečí vypráví, jak tuhle na lovu jelenů přišel na další klíčovou vlastnost, která se musí implementovat do hry, autoři berou celou věc vážně. Podle nich se střílečky na PC přestaly vyvíjet před několika lety a už je nejvyšší čas, aby Red Orchestra 2 - nezatížená jakýmikoliv konzolovými porty - ukázala cestu vpřed.

  • thumbs-arrow.gif
  • zoom.png sniper-scope-resized-jpeg-game13035-img195697_200x113.jpg
  • zoom.png ro2_pr_screenshot_grainelevator_interior_b-game13035-img195696_200x113.jpg
  • zoom.png ro2_pr_screenshot_commisarshouse_german_a-rezised-game13035-img195695_200x113.jpg

Připomeňme si jen pár klíčových lákadel druhého dílu: multiplayer pro 64 hráčů, realisticky vymodelované tanky, naprosto autentická bojiště s přesností na metry čtvereční, funkční systém krytí z pohledu vlastních očí a výjimečný balistický model s asi nejkomplikovanějším algoritmem, jaký kdy střílečky na PC viděly. Což ale neznamená, že u Red Orchestra 2 se nebudou bavit začátečníci nebo méně zkušení střelci - jen si budou muset opravdu dát bacha.

Napínavá kampaň

Redaktor britského PC Gameru důkladně popsal svoje zážitky z multiplayerové minikampaně u Stalingradu, kde musí Rusové na deseti mapách přemoct vojska Třetí říše nebo alespoň drasticky snížit jejich počty a zabrat všechny základny. Celá kampaň je o to napínavější, že počet všech smrtí ve vašem týmu se odečítá od celkového skóre a útočníci při tom ztrácí víc bodů.

Jak vám nejspíš dojde z pohledu na okolní obrázky, ve hře chybí jakékoliv ukazatele zbývající munice a další zbytečnosti, na které se realistická střílečka nemůže spoléhat. Pokud chcete zjistit, kolik vám zbývá kulek, musíte prostě vytáhnout zásobník a nechat si od své postavy oznámit, zda zásobník působí těžce (tzn. jste v klidu) nebo je lehký, tudíž budete muset brzy znovu nabít.

Krycí systém

Krýt se můžete skoro za každým předmětem ve hře, ale podobně jako ve skutečnosti tu zdaleka nejsou příhodně umístěné bedny na každém rohu a když už něco najdete, většinou vás to celé neochrání. Kdo si nedá pozor, může snadno schytat kulku do krku nebo nohy, které prostě vyčuhovaly.

S automatickým uzdravováním v téhle hře nepočítejte a pokud se zpoza úkrytu rozhodnete střílet na prázdno, je skoro nemožné, že byste někoho náhodou trefili. Podobně jako ve skutečnosti zato můžete pušku nebo kulomet opřít téměř o cokoliv, co ve hře najdete, a ulehčit si tak míření. Zkusíte to?

Red Orchestra 2 pro PC vyjde na jaře 2011.

Zdroj: www.games.tiscali.cz

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu