Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PS3 problem s flash

riddle

Otázka

Provadel jsem update flash a pri instalaci se mi sekla konzole, lepe receno to hodilo chybovou hlasku a uz to dale nepokracovalo (cervena obrazovka :) )

Zkousel jsem vse mozne jak to dat dohromady... po experimentech se mi PS3 opet rozjela jen v takovem divnem rezimu. Informuje me ze software byl narusen a ze bych mel provest update softwaru na verzi 3.56 a vysii pomoci ztisknuti tlacitek start a select.

Nejsem si vedom ze bych kdekoliv nastavoval pripojeni k internetu a nebo ze bych instaloval 3.56 verzi... kdyz to zdechlo pri 3.55 CFW

nevite nekdo co s tim?

dik

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Provadel jsem update flash a pri instalaci se mi sekla konzole, lepe receno to hodilo chybovou hlasku a uz to dale nepokracovalo (cervena obrazovka :) )

Zkousel jsem vse mozne jak to dat dohromady... po experimentech se mi PS3 opet rozjela jen v takovem divnem rezimu. Informuje me ze software byl narusen a ze bych mel provest update softwaru na verzi 3.56 a vysii pomoci ztisknuti tlacitek start a select.

Nejsem si vedom ze bych kdekoliv nastavoval pripojeni k internetu a nebo ze bych instaloval 3.56 verzi... kdyz to zdechlo pri 3.55 CFW

nevite nekdo co s tim?

dik

Dělal jsi někdy downgrade pomocí donglu? Takže to umřelo při instalaci CFW 3.55? Co jsi tam mě předtím za FW?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu