Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PS3 problem s flash

Otázka

Odesláno

Provadel jsem update flash a pri instalaci se mi sekla konzole, lepe receno to hodilo chybovou hlasku a uz to dale nepokracovalo (cervena obrazovka :) )

Zkousel jsem vse mozne jak to dat dohromady... po experimentech se mi PS3 opet rozjela jen v takovem divnem rezimu. Informuje me ze software byl narusen a ze bych mel provest update softwaru na verzi 3.56 a vysii pomoci ztisknuti tlacitek start a select.

Nejsem si vedom ze bych kdekoliv nastavoval pripojeni k internetu a nebo ze bych instaloval 3.56 verzi... kdyz to zdechlo pri 3.55 CFW

nevite nekdo co s tim?

dik

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno
Provadel jsem update flash a pri instalaci se mi sekla konzole, lepe receno to hodilo chybovou hlasku a uz to dale nepokracovalo (cervena obrazovka :) )

Zkousel jsem vse mozne jak to dat dohromady... po experimentech se mi PS3 opet rozjela jen v takovem divnem rezimu. Informuje me ze software byl narusen a ze bych mel provest update softwaru na verzi 3.56 a vysii pomoci ztisknuti tlacitek start a select.

Nejsem si vedom ze bych kdekoliv nastavoval pripojeni k internetu a nebo ze bych instaloval 3.56 verzi... kdyz to zdechlo pri 3.55 CFW

nevite nekdo co s tim?

dik

Dělal jsi někdy downgrade pomocí donglu? Takže to umřelo při instalaci CFW 3.55? Co jsi tam mě předtím za FW?

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu